voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

“Vi är alla Boden Hockey”


På årsmötet i maj valdes Leif Pettersson, Markus Lindström och Daniel Åström in i Boden Hockeys styrelse.

Du kan läsa tidigare intervjuer med Markus och Leif, och här nedan är det äntligen dags att även presentera ytterligare en eldsjäl – Daniel Åström.

Hej Daniel!
Vem är du?
Jag är 39 år och bor med min fru och 2 barn i Sävast. Född och uppvuxen Bodensare som drivet ett eget bolag inom digital design och arkitektur som heter Studio-D3D.

Vad betyder hockey för dig?
Hockey är känslor, intensitet och kamp. Att sitta på läktaren och beskåda dessa nutida gladiatorer som strider för vårt Boden är en fröjd.

Vad fick dig att tacka ja till uppdraget i Boden Hockeys styrelse?
Jag har varit involverad inom hockeyn i ett antal år och hjälpt till med marknadsfrågor, främst genom bild och videoproduktion i syfte att stärka varumärket Boden Hockey men även för att nå ut till alla våra supportrar på ett effektfullt sätt. Då jag fick frågan om att ingå i Boden Hockeys styrelse så kändes det självklart.

Har du någon hjärtefråga inom föreningen som du ser fram emot att driva extra mycket?
Jag vill uppmärksamma Boden som stad och alla våra supporters om hur viktigt det är att vi stöttar vårt lag om vi vill att de ska nå de framgånger vi gemensamt drömmer om. I slutändan handlar det om input/output. Det vi ger vår förening i form av tid, pengar och närvaro är även sådant vi kan kvittera ut under säsongen i form av slagkraftiga lag och förbättrade arrangemang. Det kan handla om allt ifrån att köpa föreningens lotter till att bidra ideellt med sin tid på de positioner där föreningen behöver hjälp. Vi är alla Boden Hockey och det krävs ett gemensamt engagemang utanför isen för att gubbarna ska kunna göra bästa möjliga jobb på isen.

Vill du skicka någon hälsning till alla medlemmar, ledare, supportrar och spelare?
Min hälsning återkopplar egentligen till föregående svar. Ge allt utanför rinken så skapar vi goda förutsättningar för vårt lag att göra sitt yttersta i match efter match under kommande säsong.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique