voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Boden Hockey knep sista halmstrået och kunde vackert vinna

Boden Hockey knep sista halmstrået och kunde vackert vinna

Boden Hockey knep sista halmstrået och kunde vackert vinna med 2–1 mot Piteå Hockey och nu väntar den femte och avgörande matchen i LF Arena på söndag. 

 

Det var vinna eller försvinna för Boden Hockeys del. Piteå Hockey hade 2–1 i matcher inför kvällens möte som förövrigt började exakt som matchen igår. Boden trampade gasen i botten direkt efter nedsläpp och det tog bra många minuter innan gästande Piteå kunde etablera någon som helst form av anfallsspel. 

Det var Boden som hade de bästa lägena i den inledande perioden men Piteås målvakt John Westermark kunde avstyra alla eventuella farligheter. 

Perioden slutade mållös och lagen gick till pausvila med 0–0 i ryggen. 

I den andra perioden fortsatte det fina spelet från Bodens del och laget skapade flera heta chanser som dock Piteås målvakt kunde rädda. Men efter 7,02 klev Bodens fältgeneral Pontus Johansson fram. På ett otroligt fint pass från Erik Hannu kunde Johansson dra John Westermark i Piteåkassen och elegant lägga in ledningspucken. 

Efter målet fortsatte Boden att ånga på mot Piteåkassen och laget skapade flera chanser och mer eller mindre tvingade Piteå till att ta utvisningar. 

Efter 8,31 fick Theo Keilin sätta sig på botbänken och då pressade hemmalaget på ordentligt för att hänga dit tvåan. Chanserna avlöpte varandra men Piteå kunde reda ut den stormen. 

Henri Tamminen var stekhet denna kväll och efter 11,31 fick han ett snyggt pass av Daniel Mannberg sedan han brutit ett uppspel från Piteå och Tamminen gjorde inga misstag och 2–0 var ett faktum. 

Piteå var dock ytterst nära att reducera när de hade en puck som dansade på mållinjen, men Bodenförsvaret lyckades rensa undan. Detta var en tuff och tät period som verkligen var rolig att se på och åskådarna njöt i fulla drag på läktarna. 

Boden vann denna period med 2–0 och var därmed i ledningen inför den tredje perioden. 

Väl där så böljade spelet lite fram och tillbaka och tankarna for till en varm turistort utanför USA, närmare bestämt Hawaii. Bägge lagen vaskade fram heta lägen, men det sköts helt enkelt knappt några skott. 

Efter knappt halva perioden hade Boden skjutit två skott medan gästerna Piteå Hockey hade mäktat med ynka ett skott. 

Men med knappt sju minuter kvar av perioden gav Theo Keilin Piteå lite hopp när han hittade luckan bakom Jacob Karlsson. 

Efter målet tryckte Piteå på för en kvittering och Piteå tog över mer och mer. Med tre minuter kvar på klockan tog Piteåcoachen Mikael Aaro timeout och på så sätt försöka mana på sina grabbar. 

Piteå plockade i detta läge målvakten John Westermark som varit bra i denna match. 

Skott i famnen på Jacob Karlsson med 2,30 kvar av perioden. Fagervall ville ta timeout, men fick inte det av domare Andersson som viftade bort den. 

Piteå hade ett massivt tryck mot Jacob Karlsson i Bodenkassen och med 17 sekunder kvar så lyckas Karlsson med en rent magisk plock som verkligen var tjusig. Boden lyckas hålla undan och vinner denna vinna eller försvinna match och nu väntar en match i Piteå på söndag. 

Forza Boden 

Björn Norén 

Vi i Boden 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique