voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Lokal Idrottsprofil

Hockeygymnasiet Boden

Bodens kommun har ett rikt idrottsliv med många verksamma idrottsföreningar. Det finns bra förutsättningar för dig att utöva din idrott, träna och tävla på hög nivå.

På hockeygymnasiet i Boden inriktar vi oss på individuell utveckling, där du får möjligheten att träna hockey 2 gånger extra i veckan, måndagar 8.20-10.50, torsdagar 8.20-10.50.

Vi kombinerar passen oftast med 1 fyspass och ispass och på isen fokuserar vi mycket på tekniska färdigheter och detaljer i olika moment som skridskoteknik, passning och mottagning, närkamper, skott etc och delar upp backar och forwards och jobbar på backdetaljer och forwardsdetaljer så att du får ännu mer verktyg som hjälper dig i din karriär. Alla elever gör en IUP (individuell utvecklingsplan) 2 gånger per termin som följer med dig under hela gymnasietiden.

Syftet med våran juniorverksamhet är att utveckla och utbilda spelare till vårat representationslag som är ett topplag i hockeyettan och samtidigt göra spelaren redo för en lång karriär som hockeyspelare.

De linjerna som går att söka är:

  1. Ekonomiprogrammet
  2. El- och Energiprogrammet
  3. Teknikprogrammet
  4. Vård- och omsorgsprogrammet

Specialisering på Björknäsgymnasiet- för dig som:

  • Är elitsatsande i din idrott
  • Vill lyckas i skolan
  • Vill lyckas i idrotten

Dina lärare/tränare/instruktörer är i toppklass och dessutom anordnas speciella gemensamma seminarier.
Exempel på gemensamma moment: träningslära, kost, näringslära, mental träning, idrottfysiologi samt prova på andra idrottsgrenar.

Alla idrottsanläggningar ligger inom 5 minuters gångavstånd från skolan. Närheten till allt centrum, buss, och järnvägsstation Idrott

Fyll i formuläret och bifoga relevanta filer. När du skickat in formuläret kommer vi att behandla din ansökan.

Individuella val Ishockey Idrott och hälsa-specialisering 1 och 2
100 + 100 Lokal Idrottsprofil (LIP) Hockeygymnasiet Boden.
Ett av våra två J18-lag spelar i Sveriges högsta J18-liga, medan J20-laget tävlar i J20 Region Norra. Utöver elitverksamheten, erbjuder Boden Hockey även en breddverksamhet inom J18,  där vårat andra J18-lag spelar i Division 1.
STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique