voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

“Det syns verkligen att Boden Hockey betyder mycket för hela staden”

På årsmötet som hölls den 28 maj valdes Markus Lindström till ordförande för Boden Hockey. Hemsidan hörde av sig till Markus för att få höra lite hur hans tankar går om uppdraget samt om kommande säsong.

Du kan väl börja med att berätta lite om dig själv, vem är Markus Lindström?
Jag är född och uppvuxen i Boden och bor tillsammans med min sambo i stan. Jag jobbar som Produktionsledare på Stiftelsen Bodenbo och är även företagare med bolaget Städgruppen. På fritiden så gillar jag att fara ut med båten eller fiska, men det är klart, det blir en hel del jobb.

Vad har du för tidigare erfarenhet från liknande uppdrag?
I styrelser har jag suttit av och till i olika former, dock aldrig inom sporten. När jag blev tillfrågad om att ta på mig ordförandeskapet för en så stor förening som Boden Hockey, så var jag tvungen att tänka till en och två gånger, men det känns som helt rätt val nu!

Vad betyder hockey i allmänhet och Boden Hockey i synnerhet för dig?
Jag har som de flesta andra spelat hockey när jag var yngre. Det är oerhört fostrande och man lär sig mycket av att vara ett lag, som man såklart gör i många andra sporter också, men i hockey finns det en speciell laganda som är svårslagen.

När det gäller Boden Hockey så är det stort för mig. Jag fick aldrig möjlighet att spela i Boden Hockey (BIK då) men för mig är det Boden Hockey som binder ihop staden under den svåra vintern. Vi Bodensare ska vara riktigt stolta över Boden Hockey. Vi har många sportsliga framgångar i Boden, men för mig är hockeyn störst av allt – det är helt magiskt att se våra kämpar kliva ut på hemmarinken till introlåten. Att sen se alla dessa eldsjälar som ger sin tid till föreningen är grymt fint. Det syns verkligen att Boden Hockey betyder mycket för hela staden.

Vad har du för vision för Boden Hockey den kommande säsongen?
Jag vill verka för hela vår förening. Har vi inte medlemmar, från ungdomslag till seniorlag, så har vi ingen förening. Vi måste kunna få fram spelare till A-laget från vår egen klubb. Utan helheten försvinner allt, men det är något man måste jobba på hela tiden. Jag är övertygad om säsongen som väntar kommer att föra med sig stora utmaningar men framförallt stora framgångar. Det känns som att vi har alla förutsättningar för att lyckas!

Boden Hockey har många eldsjälar! Vad tycker du är roligast med klubb- och föreningsengagemang?
För att vi ska lyckas så behövs det ideella krafter, utan alla som jobbar med hjärtat i föreningen så är vi ingenting. Det som jag tycker är roligast med att engagera sig i en förening är att man är väldigt uppskattad oavsett vad man gör, stora som små händer behövs alltid. Att vara delaktig i en förening med sådana mål som Boden Hockey har är väldigt inspirerande. Om man vill vara med på vår resa så kan man ta kontakt med någon från styrelsen eller en annan eldsjäl, alla är välkomna!

Har du någon hälsning till alla medlemmar, ledare, supportrar och spelare inför den kommande säsongen?
Jag vill börja med att tacka för förtroendet! Jag kommer att göra allt jag kan för att denna säsong ska gå bra. Sen vill jag tacka alla fantastiska människor som ställer upp i ur och skur – ni är guld värda. Nu njuter vi i solen eller regnet och laddar upp inför att gå på is.


Glad sommar!

/Markus Lindström
Ordförande
Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique