voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Ytterligare en seger i stekhett derby!

Ytterligare en seger i stekhett derby!

I kväll begav sig både spelarbussen och en smockfull supporterbuss till Piteå och LF Arena för ett stekhett derby. 

Redan efter 1.28 får Boden chansen i numerärt överläge när Marcus Sandström fick sätta sig på botbänken. Det behövdes bara 11 sekunder för att Johan Ceder skulle hitta nätet bakom Joel Vännström i hemmakassen. En riktig drömöppning.

En minut senare får även Piteås Viktor Nilsson sätta sig på botbänken och det väntade ytterligare ett powerplay för Boden. Då är det nära att det även blir 0-2 på resultattavlan bland annat när Sebastian Huczkowski, som så många gånger förr, återfinns mitt framför kassen, men pucken slank just utanför.

Sedan blir matchbilden den omvända, och det är Bodens tur att spela en man mindre på banan två gånger i rad. Då sitter pucken i nät bakom Luleå-lånet William Josbrant i Bodenkassen, först genom Marcus Sandström och sedan genom Carl Becker, och vi gick till pausvila med 2-1 på resultattavlan.

I andra perioden är det Boden som tar tag i taktpinnen och har tidigt farliga målchanser, bland annat genom Jesper Ylivainio. Det dröjer dock till tiden 10.02, när Christian Nyman, som så många gånger förr, vinner tekningen i offensiv zon, Max Pålholm levererar sedan pucken fram till Henri Auvinen som direktskjuter in den till ställningen 2-2.

I slutet av den andra perioden sitter även 2-3, denna gång genom Alfons Malmström, framspelad av Sebastian Huczkowski och Markus Magnusson.

I tredje perioden är firma Becker/Isaksson framme igen. I en uppspelsfas, tiden 10.02 sätter Becker pucken i kasse till ställningen 3-3. Med endast 2 minuter kvar att spela av ordinarie tid ser även Carl Becker till att ta hand om en retur och Piteå tar ledningen med 4-3.

Boden tar time out, krigar in pucken i anfallszon, plockar målvakten, sätter in 5 forwards och Tommy Wargh och jagar kvittering. Med 44 sekunder kvar kommer också kvitteringen, signerad Tommy Wargh. Sedan ser man även till att avgöra matchen i förlängningsperioden när Jesper Ylivainio snyggt spelar fram till Anton Toolanen som trycker dit den!

Boden visade alltså, som så många gånger förr, en otrolig lagmoral och vinnarmentalitet. Ishockey spelas i minst 60 minuter och det är någonting som våra hockeykrigare inte tummar på.

I och med kvällens vinst är man första lag att besegra Piteå i LF Arena i AllEttan. Redan på onsdag är det dags för returmöte, då i vår hemmaborg Björknäshallen. Sprid ordet, ta med dig kompisarna, grannarna, kollegorna och släkten så hjälps vi tillsammans åt att fylla Björknäshallen till bredden och visa att det är vi som är Boden – Ett lag – En stad – En dröm. 

Piteå HC – Boden Hockey 4-5 OT
(2-1, 0-2, 2-1, 0-1)

Målskyttar Boden Hockey: Johan Ceder, Henri Auvinen, Alfons Malmström, Tommy Wargh, Anton Toolanen
Målskyttar Piteå HC: Marcus Sandström, Carl Becker x3
Skott: 28-16 (10-4, 7-7, 11-4, 0-1)
Utvisningar BHF: 4×2  PHC: 2×2
Domare: Thomas Öberg
Publik: 1607 personer

Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique