voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Stark andraperiod bäddade för komfortabel seger

Stark andraperiod bäddade för komfortabel seger

Så var det dags för Boden Hockey att bege sig till Haparanda för att möta Asplöven HC på bortais. Återigen en viktig match i årets jämna upplaga av HockeyEttan Norra.

Första perioden är endast 1 minut ung när Boden drabbas av en tidig utvisning. Boden klarar av spelet i numerärt underläge bra, men efter ganska exakt 6 minuter spelat så går Boden bort sig en aning under Asplövens uppspel. Hemmalagets Joshua Berger blir frispelad och lägger in pucken med en backhand bakom Carl-David Almqvist i Bodenmålet.

Boden är det spelförande laget i perioden, men lyckas inte få ordning på grejerna och få till ett riktigt tryck, förrän i slutet av perioden. När hesa Fredrik ljuder går lagen till periodvila med 1-0 till hemmalaget på resultattavlan, men med skottstatistiken 13-5 till bortalaget.

Andra perioden började i ett rasande tempo och Boden visar direkt att 0-1 inte var ett resultat man var nöjd med. Max Pålholm skjuter ett skott i stolpen redan efter 32 sekunder. Boden behåller pucken i anfallszon och Christian Nyman avlossar ett skott från backposition – och det var kvitterat till 1-1 efter 40 sekunder spelat i andra perioden.

Tiden 3.39 i andra perioden blir det tilltrasslat i Bodens försvarszon och Asplöven tar direkt tillvara på det när pucken letar sig fram till Aapo Alapuranen mitt i slottet, och så var Asplöven i ledningen igen, denna gång med 2-1, men Carl-David Almqvist ska inte lastas för något av målen.

Det svänger friskt i matchen och Boden har ett läge för kvittering bara sekunder efteråt, och sådär håller det på. Lucas Hedlund räddar upp ett 2 mot 1-läge för Asplöven på ett formidabelt sätt och i spelsekvensen efteråt kommer Johan Ceder fri, men lyckas inte överlista Vilppu Vanha i Asplövenmålet. Boden håller dock kvar pucken i zon och Markus Magnusson skjuter ett skott i stolpen.

Men sedan sitter den! Christian Pettersson skjuter, Jesper Juntto tar hand om returen och lägger fint fram pucken till Sebastian Huczkowski som trycker in pucken till ställningen 2-2.

Knappt två minuter senare vinner Marcus Collin en tekning i offensiv zon som direkt når Markus Magnusson som klipper till och sätter 3-2 till Boden! Det fanns också bud på fler mål, när Johan Ceder prickar ramen, ca en minut senare.

4 minuter senare, tiden 17:02 i andra perioden, i spel 4 mot 4, får Tommy Wargh snurra runt lite som han vill i offensiv zon och avlossar ett skott mot mål som på något sätt hamnar på taket på målburen. En Asplövenspelare försöker sedan ta ned pucken från burtaket och pucken lyckas på något sätt leta sig in i Asplövenmålet. Ett mål som bokfördes på Anton Toolanen.

Boden kunde gå till pausvila efter att hämtat upp ett 1-0-underläge till en 4-2 ledning.

Tredje perioden börjar lite avslaget. Boden kontrollerar matchen mot, som det ser ut, ett slutkört Asplöven. Efter ca halva tiden spelad i den tredje perioden kommer Jesper Juntto och Sebastian Huczkowski i en spelvändning, där den sistnämnda snärtar till ett skott och ställningen var då 5-2 till Boden.

När runt 14 minuter är spelade av den tredje perioden tekar Johan Ceder fram till Jesper Ylivainio som träffar ribban. Dryga minuten senare åker en Bodenspelare ut och det är dags för matchens första ordentliga numerära överläge sedan absoluta början av första perioden, även denna gång för Asplöven. Asplöven väljer att ta ut målvakten och spela 6 mot 4, men Boden står emot.

Hesa Fredrik ljöd för sista gången den här matchen och en liten men högljudd publikskara hördes skandera ”Vi älskar Boden!”. Slutresultatet skrevs således till 5-2 i Bodens favör.

Asplöven HC – Boden Hockey
(1-0, 1-4, 0-1)

Målskyttar Boden Hockey: Christian Nyman, Sebastian Huczkowski x2, Markus Magnusson, Anton Toolanen
Målskyttar Asplöven: Joshua Berger, Aapo Alapuranen

Skott: 15-43 (5-13, 6-16, 4-14)
Utvisningar BHF: 6×2, 5 + Game AHC: 4×2, 5 + Game
Domare: Mikael Hedberg
Publik: 332 personer


Nu väntar hemmamatch mot Kiruna AIF på söndag kl 16.00.
Då bjuder våra sponsorer på fri entré, så se till att ta med dig alla du känner så skapar vi tillsammans en riktig hockeyfest!

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique