voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Skadeläget

Arkivfoto: Mats Engfors/Fotographic

 

På skadelistan finns fortsatt Filip Lindén som förväntas bli borta i några veckor till en månad. Viktor Sandberg är skadad men förväntas åter i träning nästa vecka. Jens Andersson skadade sig i matchen mot Hudiksvall så pass illa att han behövde opereras. Här nedan kan du läsa en intervju med honom.

Vad hände?
Jag tror att jag krokade ihop med en spelare och vi hamnade som på knä båda två. Då blir det ett mellanrum mellan benskyddet och byxan. Tyvärr hamnade hans skridsko där och jag fick en skärskada på både sena och muskler på höger lår.

En ren olyckshändelse?
Ja, precis. Det var som ingen speciell situation så, utan det var väldigt olyckligt.

Hur har operationen gått?
Den har gått bra. Jag pratade med läkaren och han sa att operationen hade gått jättebra. Läkaren har fått ihop senan och musklerna ska läka av sig själv.

Hur länge blir du borta?
Det är jättesvårt att säga. Till att börja med ska det vara helt stilla i 6-8 veckor. Efter det får vi se. Det låter som att det kan vara ganska lång rehab.

Mer info om truppläget

Robin Liljekvist är fortsatt avstängd under söndagens match men tillbaka nästa vecka. Glädjande nyheter är att Felix Dahlroth är tillbaka från sjukdom, likaså är Andreas Nilsson och Henri Tamminen tillbaka från skador. Christian Nyman är under veckan utlånad till allsvenska Tingsryd (igår stod han för en 1+1-meny i debutmatchen). Han är tillbaka i vår trupp till söndagens match.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique