Seger mot Enköping på bortais!

Boden Hockey avslutade helgens bortaturné med att ta 3 poäng mot Enköpings SK HK. Det innebär att man åker hem till Boden med ytterligare 2 segrar efter denna helg!

Matchen öppnades i ett rasande tempo. Redan i andra bytet trycker Jesper Ylivainio in ledningspucken efter starkt förarbete av Christian Nyman och Sebastian Harila. Enköping ville dock inte vara sämre och svarar direkt med en snabb kvittering.

Innan den andra perioden är över får vi även se Viktor Sandberg stänka dit två puckar bakom Pontus Hagman i Enköpingskassen. 1-2-målet blir till när Jesper Ylivainio avlossar ett skott som leder till en retur och Sandberg ser till att pucken hamnar i mål. 1-3-målet blir sedan till just efter att Enköping blivit 4 man på banan igen, efter fint klapp-klapp-spel av Tommy Wargh, Johan Ceder och Viktor Sandberg.

Innan den första perioden är slut kryper Enköping närmare genom att göra 2-3, men närmare än så kommer aldrig hemmalaget. I tredje perioden gör Jesper Ylivainio 2-4, vilket även blir slutresultatet för matchen.

Boden Hockey går alltså segrande ur även dagens match, och har nu 31 inspelade poäng i AllEttan Norra – Det första steget i kvalet mot Allsvenskan. Samma poäng som Östersunds IK, som har ett plusmål mer i målskillnad och på den lilla lilla marginalen just nu leder serien.

Publik: 298 personer

På onsdag är det Vännäs HC som gästar vår hemmaborg Björknäshallen. Det är även Fastighetsägarnas match. Vi hoppas att vi ses i Björknäshallen då och hejar fram vårt hemmalag mot ytterligare en seger. Samtidigt vill vi tillsammans vara med och slåss om AllEttans publikrekord som just nu är 1972 personer och innehas av Troja/Ljungby som spelade i Allsvenskan så sent som ifjol.

Tillsammans är vi en ren Bodenkraft som är omöjlig att stoppa!

Erbjudandet gäller 2 st biljetter/hushåll för vuxna, ungdomar upp till 15 år går som vanligt in gratis.
De som hämtar biljetter på Boden Hockeys kansli skall medföra legitimation och kunna uppge sin adress.

Boende hos Bäckmans fastigheter får sina biljetter i sin brevlåda.