Hockeyvänner!

Tyvärr fortsätter pandemin att hålla oss i sitt grepp. I nuläget har vi endast tillstånd att ta in 50 personer som publik utöver spelare och nödvändiga funktionärer. Det är i nuläget oklart exakt hur stor publik samt vilka regler som kommer att gälla från seriestart i oktober. Det har talats om utökning mot 500 st under denna vecka.

Vi kommer att tillämpa nedan intill vi är tillbaka till ett normalläge.

Boden Hockey har tillsammans med ny kanonpartner HIVE utlovat gratis hockey till alla upp t.o.m. 19 år. Samtidigt har vi avtal med många partners där bl.a. säsongskort ingår.

Styrelsen har beslutat att endast nödvändig personal/funktionärer kommer att äga tillträde till matcherna framöver intill annat beslutas. Det innebär att alla ledare och spelare i alla lag inom klubben tyvärr inte kan släppas in som vanligt via ledar- och spelarkortet. Inte heller spelarfruar kan släppas in. Vi kommer att dra ned på alla som ej behövs i hallen för att utföra matchen/arrangemanget.

Under den här perioden uppmanar vi press- och förbunds”folk” att maila vårt kansli i god tid om ni har för avsikt att utföra era uppgifter på våra hemmamatcher. Detta för att vår ekonomi ska klara av denna publikminskning samt för bästa nyttjande av tillgängliga platser i hallen för våra fans och sponsorer över tiden.

Boden Hockey kommer efter samråd med Hive att vika 10 % av platserna till barn och ungdomar upp till och med 19 år med fri entré. Det är insläpp via entré och anvisad plats som gäller. För er unga gäller det alltså att vara på hugget så har ni god chans att få en plats gratis.

Boden Hockey kommer att vika 6% av platserna vid match till Redstorm att köpa om de så önskar. Vi ser Redstorm som en viktig del av inramningen och som vår 6:e spelare.

Boden Hockey har förhandlat fram möjligheten att skicka ut tillgångskoder till alla säsongskortsinnehavare som inte bereds möjlighet att besöka ishallen vid matcher.

Köp ert säsongskort nu så ser ni matcherna på plats eller i er soffa via webben om ni ej tillåts komma in i hallen!

Vi kommer att prioritera tillträde till ishallen i ordning ägare av VIP, Guld, Silver och Supporterkort.

Exempel: Om FHM/regeringen tillåter 500 st i publik i ishallen kommer vi att kunna ta in ca 420 st utöver de ungdomar som har fri entré samt de platser som är vikta för Red Storm.

Säkerställ din plats nu!
Det kommer att bli en speciell hantering av försäljningen av entrébiljetter.

Vi kommer ha ett system där alla innehavare av säsongskort meddelar oss om de avser nyttja sin plats eller om de önskar en kod hemskickad. Följaktligen säljer vi de eventuella platserna i hallen som inte nyttjas av säsongskortsinnehavare via kansliet eller direkt i entrén (vi avser uppdatera om tillgången på biljetter/platser via våra webbkanaler kontinuerligt).

Vi hoppas sälja många säsongskort!

Säsongskortsinnehavare får se matchen i hallen alternativt hemma i soffan om vi ej kan släppa in alla med säsongskort. Alla ni som köper säsongskort hjälper oss att fortsätta bygga hockeyn i staden stark då vi (i alla fall) säkrar en del av intäkterna vi normalt har kring matcherna om säsongskorten säljer bra.

Vi fortsätter försäljningen kommande vecka så välkommen in alternativt att ringa till Chrille på kansliet för att säkra din plats. 0921-13336.

Ps!
Eventuell sponsor som ej kontaktats ännu har sina platser kvar förutsatt att samarbetet fortsätter.

Välkommen!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-16

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique