voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Robin Höglund förlänger: “extremt revanschsugen”

#44 Robin Höglund förlänger! 

Robin kom till oss inför förra säsongen från Borlänge HF. Han har även spelat med Huddinge IK och Vimmerby HC i Hockeyettan och är rutinerad på nivån. Under den gångna säsongen stod han för 20 poäng på 30 seriematcher och sedan ett mål på tre slutspelsmatcher.

Sportrådet:
– Robin är en stor, stark powerforward som även har näsa för mål. Han bidrar med mycket energi både på och utanför isen och vi är väldigt glada över att han fortsätter i Bodentröjan.

Här nedan kan du läsa en intervju med Robin. 

Du har nu gjort en säsong i Bodentröjan. Hur har du trivts i Boden som stad?
Jag har trivts kanon i Boden. Har lärt känna en hel del nya människor och tycker att stödet från staden till hockeyn är enormt stort vilket verkligen uppskattas som spelare och individ när man har flyttat långt.

Vad tycker du om Boden Hockey som förening?
Jag tycker att allt ifrån ungdomsverksamheten upp till oss i A-laget har skötts bra under säsongen som varit, trots att vi haft lite bergochdalbana från pressen tycker jag att klubben hållit sig stark och visat att man som spelare kan lita på att ledningen inte sviker när det stormar.

Hur skulle du sammanfatta din egen säsong?
Personligen är jag varken nöjd eller besviken på säsongen som varit. Jag har gjort allt i min makt för att kunna ta laget så långt som möjligt i ett slutspel men tyvärr så föll vi på målsnöret pga olika anledningar (avstängningar, skador etc). Jag är extremt revanschsugen.

Vad anser du att vi behöver göra annorlunda nästa säsong?
Vi behöver vara bäst när det gäller. Vi behöver ha ett lag som vid rätt tidpunkt av säsongen känner trygghet och hunger att ta nästa kliv. Det finns många delar i ett lagbygge men jag tror vi behöver ha en starkare defensiv mentalitet i spelet än vad vi hade i år, det kan vara skillnaden.

Nu är försäsongsträningen i full gång. Vilken är din favoritövning på gymmet?
Jag har ingen favoritövning men jag trivs när det blir jobbigt.

Vad ser du mest fram emot med nästa säsong?
Jag ser med spänning fram emot ett stark lag med fullt ös inne i hallen. Stödet vi som spelare får från hela staden är enormt viktigt för mig. Det finns en bra miljö här för att kunna lyckas.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique