voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Rejäl back förlänger: “Jätteproffsig förening”

Vi är mycket glada över att kunna meddela att Max Kardevall har förlängt!

Max är född -99, har Vallentuna BK som moderklubb och har spelat totalt 173 matcher i Hockeyettan med Vallentuna, Dalen, Skövde och oss. Säsongen 17/18 vann han även J20 SM-guld med HV71.

– Max är en stabil tvåvägsback som säljer sig dyrt i alla situationer. En modern back med bra fysik, bra skridskoåkning och inte minst gör bra val med pucken i egen zon. Vi är jätteglada över att vi lyckats locka Max till att spela vidare med oss och ser fram emot vad han kan åstadkomma när han får en hel säsong med oss, säger sportgruppens Birger Sandin.

Intervju med Max

Du kom till Boden Hockey i samband med transfer deadline. Hur var det?
Jag ville ta chansen att spela slutspel. Det var en fantastisk utmaning för mig och jag fick ett jättebra omhändertagande. Under den lilla tiden det blev kände jag att jag trivdes jättebra. Det var roligt att få mäta sig med de bästa lagen och få vara med och tävla om den enda platsen som finns för att ta klivet upp till Hockeyallsvenskan.

Hur gick tankarna kring valet att förlänga?
Jag hade väl egentligen samma tankar där. Jag vill ha en utmaning och så roligt som jag tyckte att det var att spela i ett lag med väldigt skickliga spelare och möta lagen som är i toppen lockade mig väldigt mycket. Jag fick mersmak helt enkelt.

Vad är dina intryck av staden och föreningen såhär långt?
Jätteproffsig förening. Jag märkte på en gång, redan när jag blev hämtad på flygplatsen, att det är ett mål som gäller. Det är uppåt vi ska. Det genomsyrar hela organisationen kring laget – alla som spelar i laget har det målet inställt, alla runt om laget vill ha spelare som tar kliv och jobbar för att spelarna har möjligheterna att utvecklas. Staden har jag inte riktigt lärt känna så mycket än, det var mest hockey för hela slanten under den dryga månaden, men mitt intryck är att det är en mysig stad med trevligt folk.

Det är första gången du har spelat i Allettan Norra och du har ställts mot lite andra motståndarlag än tidigare, tycker du att det skiljer sig mycket mellan Södra och Norra?
Nej, jag tycker inte det skiljer så mycket. Det är längre resor, främst. Men i Allettan är alla lag bra, oavsett norr eller söder. Avgörandet i Kvalserien var helt sjuk i år och det avgjordes till slut på ett mål liksom. Det är många lag som satsar, det gör det roligt men också svårt eftersom att det bara till slut finns en plats att spela om.

Vad kan vi förvänta oss av #67 kommande vinter? (Vad bidrar du med på och utanför isen)
Jag vill att ni ska förvänta er en stabil kille. Mitt första uppdrag är att vara stabil bakåt, en defensiv trygghet. Det har jag sagt i alla lag jag spelat i. Jag vill att tränare och spelare ska lita på mig. Jag är en duktig skridskoåkare, som tycker att det är kul att delta i anfallsspelet, men det är inte mitt huvudfokus. Jag vill först och främst vara elak och trygg i försvarszon och leverera bra förstapass.

Vad ser du mest fram emot med nästa säsong?
Jag ser fram emot att flytta upp. Jag har varit fyra säsonger i Skövde och trivts bra, men det känns utvecklande och spännande att nu flytta ifrån den tryggheten. Jag ser väldigt mycket fram emot att träffa laget och lära känna nya lagkamrater.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique