voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Rapport från årsmötena!

Boden Hockey valde inför förra säsongen att separera A-laget från barn- och ungdomsverksamheten i syfte att skydda/säkra barn- och ungdomsverksamheten när A-laget siktar mot en plats i Hockeyallsvenskan.

Numera är Ideella Föreningen Boden Hockey (IFBH) den som har huvuddelen av verksamheten utom försäljning och A-lag. A-lagets verksamhet ligger i Boden Hockey AB (BHAB). Bodens Hockeyförening (BHF) har som huvudägare via avtal upplåtit till BHAB att tävla på BHF:s tävlingslicens.

Det är samma styrelse i IFBH och BHAB. Ur dessa styrelser lämnade Birger Sandin och Helen Liinanki sina poster vid årsmötet. Vi tackar dem för deras idoga arbete och är tacksamma för att de övergår till andra poster inom vår organisation och fortsätter sin gärning för hockeyn i Boden.

Den nya styrelsen i IFBH och BHAB ser ut som följer:
Daniel Åström
Jan Jönsson
Leif Pettersson
Jan-Olof Nylander
Rickard Oscarsson
Magnus Sundling
Lotta Lindbom
Suppleanter: Thomas Kassberg och Daniel Degerman


Nya i styrelsen är Lotta Lindbom och Magnus Sundling (bilder ovan) samt Rickard Oscarsson – varmt välkomna! 

I BHF: s styrelse omvaldes sittande styrelse:
Thomas Regemalm
Patrik Sundberg
Stefan Palmgren.

Kort sammandrag ur verksamhetsberättelserna visar att detta år med covid varit något som vi aldrig sett tidigare, ett riktigt skitår där större delen av vår verksamhet legat nere, där våra ungdomar inte fått spela matcher samt haft stora restriktioner avseende träning.

Vi kan glädjande nog konstatera att IFBH kommer att gå helt oberörda ekonomiskt ur denna säsong med covid, gör ett positivt resultat och därmed har våra barn och ungdomar ett bra startläge när arbetet med att få tillbaka alla till hockeyn igen vidtar. Även BHF gör ett positivt resultat denna säsong trots Hockeyettans försök att ekonomiskt ödelägga föreningen.

Att båda våra föreningar klarar denna märkliga säsong och står stadigt beror till största del av att vi haft bra verksamhet och ett starkt engagemang på våra matcher som är väldokumenterat under lång tid tillbaka vilket gett oss ett tillräckligt stort ekonomiskt stöd från staten för att klara av denna covidsäsong.

BHAB gör ett svagt minusresultat men har ett eget kapital som medger fortsatt spel i Hockeyettan. Bolagets verksamhet har drivits till stor del genom aktieägartillskott från ägaren istället för som var planerat genom försäljning av ishockeyverksamhet.

Vi hälsar våra nya ledamöter varmt välkomna, vi kommer att presentera Rickard, Magnus och Lotta närmare inom kort, det kommer även en närmare presentation av vår nye ordförande i IFBH och BHAB – Daniel Åström. Håll koll på våra sidor!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-16

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique