voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Pontus Johansson: “Jag älskar att vinna”

Pontus Johansson: “Jag älskar att vinna”

Igår presenterade vi på våra sociala medier att Pontus Johansson har skrivit på för spel i Bodentröjan! 

 

– Pontus är en stor och stark högerfattad forward, som är en riktig lagspelare. Han är en lugn, sansad och klok kille utanför isen som har mycket rutin att tillföra. Vi är mycket glada att han väljer att spela med oss. Ännu en tung pusselbit i lagbygget i jakten mot Allsvenskan, säger Urban Åström, sportgruppen till hemsidan.

Pontus mäter 195 cm, väger 100 kg och har Almtuna IF som moderklubb. Det är också från spel med Almtuna i Allsvenskan han kommer här senast. Dessförinnan har han bland annat spelat med Vimmerby, Kiruna IF och Vännäs. Kontraktet är skrivet för 20/21 + 21/22.

Här nedan kan du läsa en intervju med Pontus.

Hur skulle du beskriva dig själv som människa? 
En lugn och väldigt jordnära människa. Jag är ödmjuk och flyger inte iväg så mycket. Jag gillar att ha båda fötterna på jorden. Som fritidsintressen gillar jag att fiska, att vara ute i skogen och sådana saker. Jag har en hund hemma, så jag gillar att vara ute och promenera mycket, så det är väl lite så mitt liv ser ut.

Hur skulle du beskriva dig själv som hockeyspelare?
Stor kille som är stark på pucken. Jag tycker om att spela disciplinerad hockey och ligga rätt i banan. Jag älskar att vinna framför allt och tycker om att träna och jobba hårt. Det är så jag ser mig själv i alla fall.

Du har spelat med flertalet lag i Norrland tidigare men de senaste säsongerna har du spenderat i Vimmerby och nu senast Almtuna i HockeyAllsvenskan. Vad avgjorde att du valde att flytta norrut igen?
Tjejen bor och pluggar i Luleå, så jag har varit inställd ganska länge på att flytta hit. Så Boden faller som det självklara valet för mig.

Förutom de uppenbara styrkorna hos dig i form av din tyngd och storlek, så har du själv sagt att det är den mentala biten som är din starka sida. Kan du berätta lite mer om det?
Det handlar om mentala förberedelser, varje dag, inför träning och match och att hitta den inställningen som krävs för att göra en topprestation. Även när man har lite ont i kroppen eller så, om man kanske inte har det så bra hemma eller dylikt, men att liksom jobba på den biten att släppa allting och fokusera och leva i nuet. Det tycker jag är en av mina styrkor.

Du har spelat över 230 matcher i HockeyEttan och gjort över 200 poäng. Är det fel att beskriva dig som en riktig poängspelare?
Det hade jag ingen aning om. Jag har aldrig sett det så i siffror. Med åldern så är det viktigaste för mig att vinna. Att hjälpa Boden att nå deras mål till Allsvenskan, det är det jag är här och gör. Sen om det blir massa poäng eller inte så tar jag den rollen jag får. Självklart vill man spela mycket och ha mycket istid, men om det blir mål från min klubba eller inte spelar inte så stor roll.

Tack Pontus och varmt välkommen till Boden Hockey!
Tack själv!

Foto: Daniel Åström/Studio D3D

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique