voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Öppet brev till RF

Boden Hockey kräver att RF agerar, NU!

Inom idrotten kan bestraffningsärenden, dopingärenden, ärenden om matchfixingförseelser, medlemsärenden, tävlingsärenden och övriga ärenden hanteras. Hos Riksidrottsförbundet (RF) kan ärenden hanteras av fristående instanser.

Riksidrottsnämnden (RIN)

Riksidrottsnämnden är idrottens ”högsta domstol”. Till RIN kan du överklaga beslut i bestraffningsärenden och andra beslut tagna i respektive specialidrottsförbund.

Idrotten har ett unikt system utanför övriga samhället att döma i ärenden som berör idrottens värld. Riksidrottsförbundet har det yttersta ansvaret för idrottens rättssystem, om de inte agerar mot SIF brott mot svensk lag och Europakonventionen, VEM ska då göra det?

Öppet brev till RF

Vi påminner om att ni måste agera omedelbart mot SIF!

Kartellen fortsätter och SIF straffar inte lagen som uteblir från match mot oss, Boden har nu tappat intäkter över en miljon samtidigt som de driver skiljedom om skadestånd mot oss!

Kaos råder inom Svensk Ishockey. De t.o.m. ljuger i sina beslut – SIF skriver att de inte kan kombinera olika bestraffningar trots att det hur tydligt som helst framgår i tävlingsbestämmelserna att de kan kombineras och att så har skett flera gånger förr.

Er uppgift är att omedelbart agera och ta bort den ogiltiga tävlingsbestämmelsen 6.1 hos SIF som RIN ogiltigförklarade i april samt att se till att att SIF idag hanterar Bodens dispensansökan från den 5 mars i år (som RIN vid två tillfällen återförvisat för att de ska ta rätt beslut och därigenom följa svensk lag). Ni håller på att förlöjliga begreppet skyndsamt samt er själva när ni låter SIF och SIFs ordförande Anders Larsson strunta i RINs beslut samt era uppmaningar helt öppet!

Det som nu sker är att alla instanser (RF och SIF) väntar på att ATG Hockeyettan ännu en gång ska få en chans att belasta en ideell förening med advokatkostnader från deras charad till skiljedom – alla i hela Sverige vet att ATG Hockeyettan inte kan efterleva det avtal som vi en gång hade med dem då Svenska Spel försåg dem med pengar via SIF!

Att ni låter detta pågå är under all kritik!

Ni vet att denna tävlingsregel 6.1 möjliggör tvångsanslutningar av föreningar till en s.k ideell förening som via stadgar tillämpar tvångsavtal (finns inte en gnutta ideell verksamhet i ATG Hockeyettan – alla har lön och de tar föreningarnas rättigheter, säljer dem, förser sig själva och delar sedan ut ev. överskott till sina tvångsanslutna medlemmar).

Att bli tvingad att vara medlem via idrottens regelverk i en organisation som är skapad för att kringgå idrottens regelverk är ju en travesti på allt ni står för och gör!

ATG Hockeyettan påkallar skiljedom via sitt bolag mot en ideell idrottsförening för andra gången där själva sakfrågan inte egentligen har något ekonomiskt värde alls bara för att kunna belasta oss med enorma advokatkostnader!

Idrottens stadgar (RF och SIF) säger att vardera part står sina egna juridiska kostnader vid tvist.

En skandal utan motstycke – ATG har hur tydligt som helst berättat att de inte tillämpar skadestånd mot Hockeyettan utan att de endast innehåller de 215 000 kr som var avsedda för Boden, bara att läsa tidningen med uttalande från ATGs företrädare.

Agera nu!!!

/Styrelsen Boden Hockey

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique