voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Linus Hedman till Boden Hockey: “Boden har samma ambitioner som jag har”

Linus Hedman är klar för spel i Boden Hockey säsongen 21/22!

Han har beskrivit som ett succélån under tiden han var i Piteå 19/20 och gjorde 4 mål på 6 matcher, därefter kritade han på för Hudiksvall och gjorde sin första hela seniorsäsong. 13 mål, 4 assist och +13 i +/- statistiken blev facit efter den gångna säsongen. Nu klättrar han vidare i karriären och har precis skrivit på för Boden Hockey.

– Linus är en offensiv och skicklig forward som är väldigt fysisk och snabb, säger Birger Sandin, Sportgruppen.

Tidigare i veckan presenterade vi också backen Fredrik Granberg. Både Fredrik och Linus är födda -00 och har skolats i Skellefteå AIKs organisation.

– Två välutbildade hockeyspelare som båda besitter en väldig potential och är två killar som verkligen vill bli hockeyspelare på riktigt. Två positiva och glada killar med stor träningskultur i sig, Birger Sandin, Sportgruppen.

Han fortsätter:
– Roligt att dessa unga killar vill komma till Boden. Det måste betyda att vi gör någonting rätt. De väljer att komma till Boden trots att vi inte är på den nivån i seriesystemet som de önskar. Det tyder på att vi har bra verksamhet som gör att man kan utvecklas hos oss. Närheten till Luleå Hockey gör ju inte valet svårare.


Foto: Daniel Åström/Studio D3D

Linus Hedman, välkommen till Boden och Boden Hockey!
Tack ska du ha!

Berätta hur tankarna gick när du valde att komma norrut igen?
Det var några lag som hörde av sig och jag kände väl direkt när Boden ringde att det var mest intressant. Bodens plan för mig känns väldigt bra och jag tycker att Boden är ett väldigt spännande lag. Ett grymt bra lag som har varit med och slagits om att gå till Allsvenskan. Boden har samma ambitioner som jag har, Allsvenskan, så det känns super.

Hur var din bild av Boden och Boden Hockey innan du signade med oss?
Boden har alltid varit ett väldigt tufft lag att möta. Nu den senaste säsongen känns det som att Boden även är ett mer spelförande lag med en härlig blandning av tuffhet också.

Du har beskrivits som en snabb, hårt jobbande och irrationell spelare, men hur skulle du beskriva dig själv, och vad anser du är din största styrka på isen?
Min största styrka är väl min snabbhet. Jag vill vara en spelare som gör mycket oväntade saker på isen och nyttja mitt skott.

Vad är dina personliga mål med kommande säsong?
För personlig del att få mycket speltid och att vi som lag ska ta oss så långt som möjligt. Vi ska slåss för att ta oss till Kvalserien och sedan är såklart Allsvenskan det slutgiltiga målet. Att inte glömma att ha roligt på vägen är givetvis också en viktig del.

I en tidigare “lär känna” intervju så sa du att de viktigaste i ditt kylskåp var mjölken, är det fortfarande så eller har du hittat något viktigare?
Om jag ska vara helt ärligt så har jag ätit mycket blodpudding sedan jag flyttat hemifrån så det är väl det (skratt).

När vi ändå är inne på biten utanför isen, vem är privatpersonen Linus Hedman, hur är du som människa, vad har du för intressen?
Jag skulle säga att jag är en lugn och ödmjuk kille som även har en väldigt speedad sida också med mycket energi. På fritiden gillar jag att köra skoter om det finns tillgång till det. Annars hänga med kompisar och familjen som jag prioriterar högt. Det blir även en del padel på somrarna.

Tack så mycket Linus och än en gång, välkommen till Boden och Boden Hockey.
Tack själv!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique