voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Komplett kvintett!Boden Hockey presenterar stolt kommande säsongs tränarkvintett på juniorsidan.

Mikael Drugge som vi tidigare presenterat som tränare för J20-laget kommer att vid sin sida ha med sig en riktigt duktig up and comer i form av fjolårets J18-tränare Jesper Nilsson, Jesper som är en produkt av Boden Hockeys fantastiska 97/98-gäng tränade på egenhand 18 förra säsongen med bravur. Att Jesper och Micke kommer komplettera varandra mycket bra är det ingen tvekan om.

På J18-sidan så hittar vi legendaren Jonas Hedberg, en man som knappast behöver någon närmare presentation för oss Bodensare. Hedberg får vid sin sida med sig den 22 årige Simon Strömberg, som ifjol tränade Bodens U16-lag.

Petter Lasu Nilsson som så sent som ifjol var en del av den fantastiska tränartrojka som tog Boden Hockeys A-lag ända till Kvalserien, kliver nu på en annan roll i form av junioransvarig i föreningen.

Här nedan kan ni läsa Petters egna ord om sin nya roll och de nya juniortränarna.

Hej hockeyvänner!
Petter Lasu Nilsson här.

Jag brukar presentera mig som en naturmänniska som en väldigt engagerad i ishockey. Har haft förmånen att sysselsätta mig genom ishockeyn i hela mitt liv, både som spelare och tränare, och jag kan med stolthet säga att jag har haft världens bästa jobb.

Från och med Augusti så kommer jag att fortsätta jobba med hockeyn men i en lite annan roll än jag tidigare haft. Jag har nämligen fått förfrågan om att utveckla spelare på juniorsidan i Boden hockey. Dels genom att jag skall instruera de elever som går eller skall börja på Björknäsgymnasiets hockeygymnasium och dels vara junioransvarig i Boden Hockeys juniorverksamhet.

Vad innebär detta?
Bodens kommun och Björknäsgymnasiet har beslutat att utöka möjligheten att utöva ishockey på schemat från tidigare 2 gånger/vecka till 3 gånger/vecka. Glädjande nog också så har ett stort antal elever/spelare sökt sig till denna linje, så många så att det är rekord i Bodens historia.

Som junioransvarig skall jag ha ett övergripande ansvar i att försöka utbilda juniorer till att ta nästa steg i sina karriärer. Men jag har också fått igenom mitt krav att även kunna coacha coacherna i våran juniorverksamhet. Jag vet hur det känns att sitta i en buss på väg hem från en bortamatch (har väl hänt att jag förlorat nån gång med) och känna sig ganska ensam, att då ha någon att prata med och kunna bolla idéer med kan vara riktigt skönt och väldigt utvecklande.

Jag skall kunna bidra med mitt sätt att tänka och min erfarenhet av att coacha spelare från juniorer till SHL.

Det första jag skall göra är att genom mitt kontaktnät och erfarenhet hitta ett spelsätt som utvecklar spelare till att kunna spela på en så hög nivå som möjligt, den processen är redan igång.

Jag skall tillsammans med juniortränarna sätta mig ner och slipa till den så vi kommer överens om att få en uthållighet i den idén. Pusha ledarna till att exempelvis fortsätta att ha ett eget spel med puck trots att laget kanske inte vunnit de senaste matcherna, alltså genom min erfarenhet vet jag att det är lätt att börja dumpa puck eller skicka iväg puck för att för stunden kanske kunna vinna nästa match men i verkligheten kanske inte utvecklar spelarna till sin yttersta nivå. Denna idé är något som jag tycker är lite unikt i hockeysverige just nu, alltså vem coachar coachen – jo det skall jag göra.

För att kunna få utveckling på spelarna så måste det ju givetvis finnas duktiga ledare runt lagen, de vet alla i företagsbranschen – duktiga medarbetare är en förutsättning för att lyckas.

Så det har varit ett stort arbete som lagts ner av Bodens hockeyförening för att kunna presentera dessa herrar.

J20 kommer att ha en väldigt rutinerad huvudtränare i form av Mikael Drugge. Drugge har under många år utbildat spelare i Luleå Hockeys organisation och är inte bara en duktig ishockeytränare utan även en väldigt skön kille som jag garanterar kommer sprida glädje runt laget. Det största kännetecknet om Drugge är att han ställer stora krav på sina spelare men också är oerhört rättvis.

Med sig kommer han att ha en ung ambitiös kille som heter Jesper Nilsson. Trots sin ringa ålder, 23 år, så är Jesper inte bara där för att se och lära utan han är med sin unga ålder en coming man som förhoppningsvis ska fortsätta sin ledarkarriär på betydligt högre nivåer. Jesper har själv spelat hockey i Boden med den duktiga 97/98-kullen och förra året ledde han ensam J18-laget både på träning och match.

Som jag tror kommer dessa herrar komplettera varann på ett väldigt bra sätt och det skall bli väldigt intressant att se utvecklingen.

På J18-sidan kan vi med stolthet presentera en av landets bästa tränare i form av en legendar i Bodens historia, Jonas Hedberg. Jonas hade som spelare en unik förmåga att stoppa in huvudet där det smällde som mest, han vet vad som krävs och att det behöver betalas ett pris för att lyckas. Utöver en smart och trevlig kille har även Jonas fördjupat sig lite i skridskoåkningens grund för att bli bättre på den och har ju även själv spelat på hög nivå med förutom spel i Boden på deras storhetstid även spelat i Björklöven under flera år.

Med sig har han en verkligt intressant ung kille i form av Simon Strömberg, 22 år. Han tror både jag och föreningen kan bli något riktigt stort inom ledarbranschen. Han har sin spelarkarriär i Kalix men avslutade sin spelarkarriär pga studier. Han tränade förra året Bodens U16-lag med bravur. En av Jonas Hedbergs krav, för att hoppa på tränarsysslan, var att just Simon kunde vara med honom i J18.

Så som sagts, så ser det onekligen ljust ut för Boden Hockeys framtid. Dels går A-laget bra, dels jobbar vi tillsammans med kommunen för att kunna behålla spelare på vårt eget gymnasium istället för att flytta långt bort för att få den möjligheten, och det sista är att Boden Hockey verkligen vill, själva, få fram spelare på hög nivå som på resans gång ska kunna representera Bodens A-lag, antingen i början eller slutet av sina karriärer.

Tack för eran tid och väl mött i Björknäshallen!
Petter”

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique