voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Information rörande webbsändningar

Boden Hockey är ej längre medlem i ligaorganisationen Hockeyettan och saknar därmed giltigt upplåtelseavtal med densamma.

Boden Hockey har inte heller för avsikt att bli medlem i Hockeyettan igen innan dess att ligan tar ansvar för sitt kollektiva beslut om att försöka svälta ihjäl vår förening ekonomiskt. De metoder man använt sig av i sina försök att uppnå detta hör inte hemma inom svensk idrott.

Hockeyettan fortsätter dock att hävda att avtalet parterna emellan gäller. Detta för all framtid oavsett utträde ur ligaorganisationen, detta trots att allt samarbete bygger på medlemskapet.

Boden Hockey har återigen initierat samtal med Hockeyettan för att lösa denna fråga men tyvärr så har vi inte kommit överens.

Denna tråkiga och orimliga situation har lett till att Boden Hockey på nytt tagit kontakt med SIF och nu avvaktar besked avseende sändningsrättigheterna baserat på det faktum att Boden Hockey ej längre är medlemmar i Hockeyettan.

Fram till dess att frågan är löst kommer Boden, i enlighet med det avtal Hockeyettan hänvisar till som gällande, skicka ljud och bild från våra matcher. Syftet med det är att undvika att Boden Hockey åter igen ska skadas via skiljedomar, juridiska processer och bojkottar.

Vi beklagar om detta kommer drabba hemma- likväl som bortafans negativt. Vi hoppas att SIF nu sätter stopp för den tvångsrelation som råder genom att återta kontrollen över rättigheterna och att vi därmed kan ha en lösning på plats inom kort.

Boden Hockey har haft för avsikt att under säsongen 22/23 skicka komplett match till Staylive med samtliga kameror, repriser samt kommentatorer för att på så vis vara en del av den plattform övriga lag befinner sig på. Det som förhindrar detta är att Hockeyettan via påstått avtal fortsätter hävda tvång alternativt skiljeförfarande istället för att offentligt erkänna vårt tidigare avtal som obsolete och avslutat.

Inlägget är uppdaterat för att förtydliga vårt budskap.
Fram tills dess att vi nått en lösning eller överenskommelse så kommer de sändningar vi skickar till Staylive endast bestå av halljud och bild från en kamera, i enlighet med det avtal Hockeyettan hävdar gälla.

Boden vill:
1. Att nuvarande avtal rivs samt ersätts med ett tidsbestämt samarbetsavtal vilket tar hänsyn till att Boden Hockey ej är medlemmar i ligaorganisationen.
2. Att de bojkottade matcherna ersätts.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique