Inför matchen: Boden Hockey vs. SK Lejon

Sista genrepet!

Idag kl 15.30 spelas sista träningsmatchen innan serien drar igång nästa söndag på hemmaplan.

Dagens motstånd är Skellefteborna SK Lejon och matchen spelas på bortaplan. De har träningsmatchat mot Teg och mot Vännäs två gånger som har resulterat i tre förluster, i tur och ordning med 4-2, 5-3 och 8-3.

De har tappat sin duktiga målvakt John Vestermark till Piteå, som förra säsongen i Skellefteå-laget hade en räddningsprocent på 93,4. De har däremot behållt sin lagkapten Mattias Törnqvist, samt centern Björn Gabrielsson som var den som förra säsongen gjorde flest mål. De har även förstärkt med Olof Lundberg, som kommer från 7 säsonger i Piteå HC.

Vi är såklart storfavoriter medan många tippar SK Lejon att husera i botten av tabellen. Vi känner SK Lejon bättre än så och vet att de kan överraska, samt att det aldrig, oavsett motstånd går att tro att någon match ska gå enkelt. Det krävs som vanligt hårt och noggrant jobb i 60 minuter.

Sedan senast är Marcus “Sasse” Sandström tillbaka, men saknas i dagens match gör fortsatt Henri Tamminen, Tommy Wargh, Johan Ceder och Petter Sundqvist, men junioren Erik Larsson är med.

Tyvärr sänder inte SK Lejon dagens match, men vi kommer givetvis uppdatera med slutresultat.

Visst ses vi i Björknäshallen nästa söndag?

Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 034 61 22
BG: 5707-3744
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
SEMESTERSTÄNGT:
17/6-19/7

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique