Fjärde raka segern

Ikväll var det äntligen hemmamatch igen!

Gästande Kiruna AIF startade piggt men så gjorde även vi och vi tog ledningen redan efter två minuter. Filip Lindén tog in pucken i offensiv zon, Elias Edström tog över och slog ett pass över centrallinjen till Fabian Nilsson som klippte till.

Vi stod för det mesta i den första perioden och drog även ifrån i resultatprotokollet. 2-0 kom tiden 14.54 när Mikael Lidhammar kom tillsammans med Sebastian Harila, även det i en uppspelsfas, där Lidhammar bombade in pucken i nät. Innan den första perioden var slut hade även Linus Hedman överlistat Nilsson i bortakassen, med ett kliniskt avslut.

Det var stor Bodendominans i den andra perioden där vi fick till många och långa anfall där Kiruna AIF hade det kämpigt att kunna åka och byta. 4-0 kom i den andra perioden efter ett skott av Fredrik Bergdahl.

Vi kontrollerade ställningen i den tredje perioden och det var närmare 5-0 än 4-1. Vår Jacob Carlsson höll nollan. Han stod för stabilt målvaktsspel matchen genom när Kiruna AIF hotade.

Detta blev vår fjärde raka seger och vi blickar direkt fram emot helgen då Borlänge HF och Strömsbro IF gästar oss. Observera nedsläpp kl 16.00 lördag och kl 15.00 söndag.

Boden Hockey – Kiruna AIF, 4-0
(3-0, 1-0, 0-0)
1-0 02:07 Fabian Nilsson (Elias Edström, Filip Lindén)
2-0 14:54 Mikael Lidhammar (Sebastian Harila, Pontus Johansson)
3-0 16:25 Linus Hedman (Christian Nyman, Anton Danielsson)
4-0 25:42 Fredrik Bergdahl (Pontus Johansson, Johan Höglund)
Skott: 30-14 (11-2, 11-6, 8-6)
Utvisningar BHF: 2×2 min KAIF: 3×2 min