voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Boden Hockeys årsmöte 17/6

Boden Hockeys årsmöte 17/6

På bilden till vänster: Kim Rönnqvist, till höger: Helen Liinanki
Magnus Brevemark saknas på bilden

 

Först det minst roliga, det var endast 15-talet medlemmar på årsmötet. Detta trots att fikat gränsade till överdåd. Det är inte bra att viljan till påverkan inte är större, det ger också näring åt tankar som att kanske är inte valda målsättningar och satsningar tillräckligt förankrade när alla arbetspass kommer i vinter. Vi får hoppas att det låga deltagandet beror på skolavslutningar, V75 osv. En ljuspunkt i det låga deltagandet var att Redstorm återigen hade en representant med – det ger härliga vibbar! Boden Hockey ska försöka flytta årsmötet till maj nästa år för att ligga bättre i tiden och hoppas då på betydligt större uppslutning.

Allmänt så växer Boden Hockey i alla avseenden, några indikationer som nämndes var att nu har Boden Hockey 3,5 st anställda. Antalet medlemmar fortsätter att öka och vi är nu över 800 st, spelare har ökat till 341 st och inte minst ökar intresset för hockeyn i stan rejält, ex. hade Boden Hockey över 75 000 besökare under första helgen då nya hemsidan startades i april.

De sportsliga resultaten beskrevs i verksamhetsberättelsen och de lag som hade sportsliga mål var A-lag, J20 och J18. A-laget nådde sitt mål att bli kvar i Hockeyettan med råge då Playoff 2 blev slutstation. J20 Elit blev 5:a i grundserien och 5:a i slutspelet vilket var i nivå med satt målsättning. J18-laget slutade på nedre halvan både före och efter jul vilket var något sämre än satt målsättning. Det kraftigt ökade antalet som sökt till vårt Hockeygymnasium nämndes också, och såklart även de 11 tjejerna som tränat i år för att kunna söka till kommande säsong, som ett fantastiskt resultat.

Ekonomin beskrevs i förvaltningsberättelsen och den fortsätter att växa, omsättningen ökade med smått fantastiska 2,9 Mkr. Från 5,6 Mkr till 8,5 Mkr denna säsong. Föreningen gör en vinst på ca 130 Tkr trots att digitalskärm betalats till fullo under innevarande säsong, alla äldre fodringar skrivits av samt att en del intäkter periodiserats som förtida. Det egna kapitalet är fortsatt stabilt.

Boden Hockey beslutade bl.a. om 1- och 4 årsplaner, här framgick hur de olika områdena ska utvecklas för att föreningens mål skall nås på sikt. Klart var att många delar måste förbättras ytterligare för att målen ska kunna bli verklighet. Ett axplock ur planerna visar att det krävs en ännu starkare organisation, en bättre rekrytering och utbildningen för att fler ska komma, bli kvar och slutligen ta klivet in i representationslaget. Viktiga stödprocesser att fortsätta bygga är samarbete, stöd, intresse och fortsatt tillväxt i ekonomin. Tjejsatsningen är och ska fortsatt vara en central del av satsningen framåt.  Det påtalades att planerna skall revideras kontinuerligt för att se om internt arbete och externt intresse och stöd stämmer med satta planer. En första signal på om vår satsning ligger rätt kommer redan vid försäljningen av reklam och årskort, vi har höjt priserna på alla vår försäljning med ca 15 %. Fungerar försäljningen i sommar och höst bra är det första steget mot nya mål taget.

Nya i styrelsen blev Kim Rönnqvist sekreterare, Helen Liinanki kassör samt Magnus Brevemark styrelseledamot. Varmt välkomna, ni är precis det tillskott Boden Hockey behöver!

Thomas Regemalm kliver av styrelsearbetet för att bl.a. var med i den marknadsgrupp vi bygger i Luleå. Stefan Palmgren kliver även han av efter lång tjänstgöring och tar en välförtjänt paus. Bengt Lindbäck går till valberedningen. Boden Hockey tackar er alla tre för ett fantastiskt arbete och hoppas såklart på att se er tillbaka snart igen i styrelsen.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique