voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Boden Hockey förstärker offensiven med ung rivig talang

Boden Hockey förstärker offensiven med ung rivig talang

Boden Hockey förstärker offensiven med ung rivig talang

Boden Hockey är mycket stolta att kunna presentera Marcus Collin som klar för kommande säsong!

Stommen och spetsen i laget byggs vidare med förlängningar och nu värvningar som grund. Målet är att skapa kontinuitet och därigenom bygga framgång. Nu ansluter Marcus med ett 2-års kontrakt. Han är 19 år, högerskytt, 177 cm och 82 kg. Brooklyn är moderförening och sin hockeyskolning har han erhållit i Luleås organisation. Nästa steg är att etablera sig på seniornivå, det sker i Boden, något som ger ett kvitto på föreningens arbete.

Han är en begåvad, rivig och jobbar hårt. Senaste säsongen spelade han med Luleå i J20 elit och 10 matcher i SHL. J20-Laget gick till SM-slutspel mot HV71, Djurgården och Örebro. Där slutade laget på 4:e plats. Han producerade 8+10 på 51 matcher, inkl playoff. I fjol blev han utsedd till bästa tekare i J20 Elit norra. Senaste säsongen bar han ett C på sin tröja.

Rolf Nilsson, GM Boden Hockey
– Marcus är ung, högerskytt och målmedveten. En spelare som kommer bidra till det offensiva spelet genom hårt arbete, mycket skridskoåkning och energi. Helt enkelt en jobbig spelare att möta, det kommer bidra till vårt lagbygge, skönt att ha honom i Boden

 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique