Antti Kauppila: “jag föreslår att alla ser matcherna”

Antti Kauppila: “jag föreslår att alla ser matcherna”

Ikväll kl 18.00 är hela gänget samlat och det är dags för ispremiär med spelarpresentation, internmatch och intervjuer!

De 50 första besökarna, oavsett ålder, är välkomna till Björknäshallen. Insläpp från kl 17.30. Övriga hänvisas till vår webbsändning via vår youtube-kanal.

Ladda upp inför kvällen med att läsa en intervju med vårt nyförvärv Antti Kauppila.

Välkommen till Boden och Boden Hockey! Du kan väl börja med att berätta litegrann om dig själv, vem är Antti Kauppila på isen och vid sidan av isen?
Tack så mycket, trevligt att vara i Boden! Jag är 30 år gammal och kommer från Torneå. Jag är en social kille med mycket humor. Som ishockeyspelare är jag en av grabbarna i laget som vill vinna och bli bättre och bättre för varje dag.

Vad skulle du säga är dina styrkor som hockeyspelare?
Hmmm… kanske att jag är en stark skridskoåkare. Sådant är alltid svårt att avgöra själv så jag föreslår att alla ser matcherna och själva bildar en uppfattning.

Vad är ditt första intryck av Boden Hockey som förening?
Självklart visste jag litegrann om föreningen sedan innan eftersom att jag har pratat med Sebastian. Men jag fick även en bra känsla när jag klev in i omklädningsrummet och när jag har träffat personer med olika roller inom föreningen.

Förra säsongen var din första i HockeyEttan, hur var det och tycker du att det är stor skillnad från tidigare ligor du ha spelat i (i Finland, Norge, Tyskland och Österrike)?
Det finns några skillnader. I HockeyEttan handlar det framför allt mycket om fart med många yngre spelare.

Vad ser du mest fram emot med säsongen 2020/2021?
Det kommer bli en intressant säsong, speciellt eftersom att Corona satte stopp för förra säsongen. Men nu är det en ny säsong med några nya tillskott i vår trupp. Vi kommer att göra allt för att ta steget upp och alltid sikta på att bli bättre för varje dag, aldrig ge upp och framför allt vinna “den sista matchen”.

Se mer av Antti och hela gänget redan ikväll med start kl 18.00.
Tillsammans startar vi nu säsongen 2020/2021!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-16

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique