3 (!) matcher för damlaget i helgen

Vårt damlag har varit iväg på sammandrag i Dam- & Ungdomsligan där de under lördagen mötte Luleå HF och Kiruna IF Dam. Idag mötte de även Rosvik IK. 

Helgen började som sagt med att möta Luleå HF. Vårt gäng bestod av 12 spelare som stod för en heroisk insats. Långt in i matchen stod det 4-3 till Luleå som hade förstärkt laget med 3 SDHL-spelare och 5 division 1-spelare. Luleå avgjorde sedan matchen i öppen kasse till 5-3. Våra målskyttar var Michelle Bentzer-Staaf x2 och Linnea Sohlman.

Några timmar senare var det bara att ladda om för match mot Kiruna IF Dam, där det såklart var tufft för vår desarmerade trupp att hinna ladda om och spela en match till inom loppet av bara några timmar. Det var Kiruna IF som drog det längsta strået i den matchen och vann med 1-0.

Våra damer var riktigt revanschsugna idag, då Rosvik IK stod för motståndet. Vi vann med hela 12-0, och var minst sagt på ett övertygande sätt tillbaka på vinnarspåret. Målskyttar i dagens match var Kajsa Forssén x2, Caroline Hedin, Michelle Bentzer-Staaf x2, Malin Brunström x2, Malin Brännholm, Elsa Olsson x2, Sonja Öberg och Linnea Sohlman. Rebecca Christersdotter spikade igenom i målet och höll nollan!

Nu återstår en match mot Kiruna IF i mars i Dam- & Ungdomsligan.

Foto: Daniel Åström

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 034 61 22
BG: 5707-3744
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
Öppettider:
mån - fre kl 10-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique