Sista matchen: Boden Hockey vs. HC Vita Hästen

Imorgon, söndag, kl 16.00 spelas den sista matchen den här säsongen. Det är Allsvenska HC Vita Hästen som gästar oss och vår huvudsponsor Bodens Energi bjuder på fri entré för att uppmärksamma att Boden Hockey har gjort sin bästa säsong någonsin.

Förra året var vi nykomlingar i HockeyEttan och gick direkt in och visade att vi är med i leken på allvar, genom att ta oss hela vägen till Play Off 2. Denna säsong tog vi ytterligare kliv uppåt och framåt genom att vinna AllEttan, slå ut Huddinge IK i Play Off 3 och spela Kvalserien för första gången i klubbens historia! Vi är alltså topp 4 av 47 lag i HockeyEttan den här säsongen!

Vårt hemmalag har, gång på gång den här säsongen, visat upp en aldrig sinande kämparglöd och lagmoral. Kom till hallen imorgon och visa ditt stöd och hylla grabbarna för säsongen.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Lagbygget inför nästa säsong har ju som bekant redan börjat. Imorgon under matchen presenteras nästa nyförvärv, missa inte det.

Passa även på att köp en skoterlott, dragning sker på måndag, samt att köpa hamburgare och dricka till halva priset. 

Vi hoppas att vi ses i Björknäshallen imorgon och skapar en fantastisk inramning som avslutning på en fantastisk säsong.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 034 61 22
BG: 5707-3744
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
Onsdagar 9-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique