voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Rättvis seger i derbyt!

Rättvis seger i derbyt!

Ikväll gästades Björknäshallen av Piteå HC för första gången den här säsongen. 

1335 personer hade trotsat regnet och tagit sig till Björknäshallen denna fredagsafton för att fira in helgen tillsammans med Boden Hockey. Matchen började något chockartat där vi vinner tekningen men blir lite för ivriga och Piteå tar ledningen efter 12 sekunder när Emil Wrenman slog in sin egen retur.

Vi spottade i nävarna och gav spar på tal. Tiden 12.37 hade vi vänt på steken i det stekheta derbyt med två mål av skarpskytten Sebastian Huczkowski, ett i spel 5 mot 5 och det andra i numerärt överläge. Innan den första perioden var slut hann även Piteå kvittera till 2-2 i numerärt överläge.

Tidigt i andra perioden dödar vi ett boxplay, där Pavel Krajcovic i hemmakassen bland annat stod för en fin benparad. Inledningen av andra perioden kantades av utvisningar. Piteå fick bland annat chansen i powerplay efter ca 8 minuter spelat av mellanakten, men närmast där att göra mål var vi med Christian Nyman, Anton Toolanen och Felix Dahlroth inblandade.

John Westermark i Piteås mål fick stå för några riktigt svettiga räddningar och till slut var det också vi som rättvist tog ledningen i den andra perioden, när Viktor Sandberg, assisterad av kusinen Felix Dahlroth, klipper till från offensiv blå. 3-2 var ett faktum.

Piteå får ytterligare försök i numerärt överläge, men vi har ett bra boxplayspel och lyckas även utöka ledningen till 4-2 i den spelformen. Målet görs av vår kapten Petter Sundvist, som här också gjorde sin 100e poäng i HockeyEttan.

Vi kändes starkare, Piteå lyckades förvisso krypa närmare, till 4-3 i den tredje perioden och det blev nerv i matchen, men tiden 58:38 sätter Marcus Sandström spiken i kistan när han på friläge sprättar in pucken med backhand. Bortalaget fick aldrig chansen att ta ut målvakten då spelet i slutet av matchen var förlagt i deras zon och slutresultatet skrevs till 5-3 i hemmafavör.


Kvällens matchsponsor J.B.L Advokater delade ut pris till bästa spelare i båda lagen – Piteås #40 Magnus Isaksson och Bodens #28 Marcus “Sasse” Sandström. Foto: Christer Hägglund. 

Nu väntar returmöte på måndag i LF Arena.

Målen från matchen.

Boden Hockey – Piteå HC 5-3
(2-2, 1-0, 2-1)
Målskyttar Boden Hockey:
 Sebastian Huczkowski x2, Viktor Sandberg, Petter Sundqvist, Marcus Sandström
Målskytt Piteå HC: Emil Wrenman, Magnus Isaksson x2
Skott: 36-32 (10-10, 16-6, 6-10)
Utvisningar BHF: 12×2 min PHC: 8×2 min
Domare: Mikael Hedberg
Publik: 1335 personer

Arkivfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique