voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Pontus Johansson förlänger: “En självklarhet att fortsätta resan med Boden”

Kaptenen, #21, förlänger!

Pontus Johansson är klar för en tredje (och en fjärde) raka säsong i Boden. Den storvuxne högerfattade forwarden har visat vägen på såväl isen som utanför med sina ledaregenskaper och rutin. Han stod under säsongen för 27 poäng på 39 seriematcher och sedan ytterligare 3 mål på 4 slutspelsmatcher. Han visar ofta vägen i viktiga lägen, bland annat genom att sätta 4-3 i sudden i semifinal 2:3 och även GWG i Kvartsfinal 1:3.

Sportgruppen:
– Pontus är en skicklig och pucksäker spelare som behärskar spelet i alla zoner väl. En spelare som alltid utgör ett hot för motståndaren. Pontus strävar alltid efter att utveckla sig själv såväl som laget – vi är jätteglada över att Pontus satsar vidare med oss!

Här nedan kan du läsa en intervju med Pontus.

Du har nu skrivit på för din tredje raka säsong i Bodentröjan. Dina tankar om det.
Det kändes som en självklarhet att fortsätta resan med Boden. Jag trivs jättebra i föreningen och med människorna runt om. Det finns en ambitionsnivå i Boden som inte många div 1 klubbar har och det lockar. Det gör ju att man fortsätter känna driv och glädje i det man gör.

Vad är ditt bästa minne i Boden Hockey-tröjan hittills?
Svårt, det finns många tighta matcher som man minns och att jag fått göra några viktiga mål är ju en ära som man nog aldrig kommer att glömma.

Det var till slut Östersund som tog årets plats till Allsvenskan, ett lag som vi känner väl då vi har mött dem 5 gånger den här säsongen (poängen fördelades 6-9). Dina tankar om att det var Östersund som gick upp?
Jo, men det känns framför allt kul för Östersund, jag har några gamla lagkompisar där som fick vara med och vinna Kvalserien samt att jag tror att det är bra att fler norrländska lag tar sig upp i seriesystemet. Sedan hade vi ju ett ok facit mot dem. De är ju inte oövervinnliga utan jag tror att det är små saker som avgör i slutändan.

Vad har vi dragit för lärdomar av årets säsong som vi tar med oss till nästa säsong?
Några små justeringar behöver göras men framförallt att vi fortsätter som vi gjort och tror på det.

Vad kan vi förvänta oss av #21 nästa säsong?
Jag kommer fortsätta att fokusera på ledarskapet och den rollen som jag har i gruppen och sen bidra med det jag är bra på på isen.

Slutligen, har du någon hälsning till alla våra Boden Hockey-vänner?
Ta det lugnt nu i sommar så ses vi i hallen till hösten utvilade och taggade!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique