voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Information matcher 23/24

Livesändning

Matcherna kommer att sändas via Hockeyettans plattform. Detta gäller från och med den första träningsmatchen som går på pilot med det nya systemet. Det innebär att kvalité och upplägg på sändningarna kommer att testas på olika sätt under försäsongen. 

Streama våra matcher och stötta boden hockey

Klubben får 500kr och du får 50% rabatt första månaden på årsabonnemanget genom att ange koden: sasongstart2023 (189kr/månad)

*Gäller till 15 oktober

Du kan köpa ditt abonnemang via LIVE.HOCKEYETTAN.SE

Entré

Du kan köpa biljetter för att se Boden Hockeys matcher via den digitala tjänsten bodenhockey.ticketco.events. Du går in med en QR-kod då till matcherna.

Du kan fortfarande köpa biljetter som tidigare via swish eller kontant i entrén, men för smidigast entré rekommenderar vi den digitala tjänsten. 

Ungdomar upp till 19 år har fortsatt fri entré på ståplats. Från och med säsongspremiären kommer du som ungdom behöva hämta ut din fria ungdomsbiljett via kansliet för att gå igenom entrén om du inte går i en vuxens sällskap.

Säkerhet kring matcherna

Med anledning av Säkerhetspolisens höjda terrorhotnivå, införs nu ett antal trygghetsstärkande åtgärder i samband med evenemang arrangerade i SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan samt Hockeyettan av Svenska Ishockeyförbundet. 

Detta innefattar bland annat att läsk i aluminiumburkar förbjuds inne i arenan, även medhavd pet, plast eller glasflaska som räknas som öppnad dryck. Dryck som är tillåten inne i arenan är den kiosken eller pub tillhandahåller. 

Som åskådare kan du även behöva visiteras av matchvärd, samt ett förbud mot införande av större väskor. Vi ber er därför att i allra bästa mån lämna väskor och tillbehör hemma eller i bilen när du går på match. Din hjälp underlättar då för våra matchvärdar. 

När du går ut går du hem. En bra minnesregel. Detta innebär att efter du anlänt till arenan är du välkommen att stanna kvar till matchens slut, men när du går ut så kommer du inte att släppas in igen.

 

Vi i Boden.

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique