voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför toppmatchen: Boden Hockey vs. Östersunds IK

Inför toppmatchen: Boden Hockey vs. Östersunds IK

Östersund gästar Björknäshallen och en tidig seriefinal avrundar veckan.

Jag skriver seriefinal trots att det är trean i tabellen som möter fyran. För att förstå mitt resonemang så gör vi en snabb koll på den övre halvan av tabellen som den ser ut i dagsläget.

Piteå med 8 matcher spelade leder serien med 18 poäng och +21 i målskillnad, tätt följda av Teg som har lika många poäng men sämre målskillnad och 9 spelade matcher. Vi ligger trea med 16 inspelade poäng och 7 matcher spelade. Östersund på fjärdeplatsen har lika många poäng och har spelat 6 matcher. Haltande tabell…

Då så, om någon av Boden eller Östersund segrar på ordinarie tid så innebär det att man kliver upp på 19 poäng och övertar serieledningen, förutsatt att Teg inte tar 2 poäng eller mer i sin match mot Örnsköldsvik, oavsett så har Teg då fortsatt spelat 2 respektive 3 matcher fler än Boden och Östersund. Puh! Nu är alla med i mitt resonemang om att skriva seriefinal hoppas jag.

Huvudtränare Lars “Molla” Molin inför matchen.

Östersund är HockeyEttan Norras formstarkaste lag då man har vunnit sina fem senaste matcher och kollar vi närmare så ser vi att det bland annat är bröderna Linus och Pontus Wernersson-Libäck i förstalinan som varit en stor bidragande faktor till de senaste vinsterna för gästerna. Inte att förglömma är deras andralina med Marwin Ingmarsson som delar förstaplatsen i lagets interna skytteliga med 4 fullträffar tillsammans med Linus Wernersson-Libäck.

Östersund är ett lag som alltid är med i toppen av HockeyEttan, år efter år, och jag har svårt att se att fallet skulle bli annorlunda i år. De verkar ha hittat sitt spel trots ett par tunga spelartapp, där tappet av förstemålvakten Tim Juel till BIK Karlskoga kanske väger tyngst. Man har förstärkt defensiven till i år med bland annat en spelare som är bekant för publiken i Björknäshallen, nämligen Alfons Malmström som ifjol tillhörde oss. Att man förstärkt defensiven är något som syns om man kollar på statistiken. Östersund har bara släppt in 9 mål på de inledande 6 matcherna, vilket ger 1,5 insläppta mål i snitt per match. Näst bäst i den kategorin är Boden.

Vår bästa säsongsinledning sedan återkomsten!

Efter 7 spelade matcher har vi  5 segrar, en förlust efter ordinarie tid och en förlust efter straffar, vilket som tidigare nämnts innebär 16 poäng. Vi har gjort 28 mål framåt och släppt in 14, vilket ger en målskillnad på +14, som är det näst bästa i serien såhär långt. Jämfört med ifjol då vi hade 11 inspelade poäng efter 7 matcher, med en målskillnad på +7.

Vi gör i snitt 3,95 mål per match och vi gör mål i var tredje powerplay. Vi reder även ut smått otroliga 91,43 % av alla numerära underlägen vi ställs inför!!!

I hemmalaget så har formationen med Pålholm, Loppatto och Huczkowski verkligen klickat. Linan har redan hunnit med att producera hela 29 poäng, fördelat på 11 mål och 18 assist där Huczkowski har stått för 6 av målen, vilket gör honom till ledare av den interna skytteligan tätt följd av Loppatto och Toolanen, bägge med 4 fullträffar var.

Vi kommer senast från en komfortabel seger borta mot Lejon där vi vann med 4-1 och har senaste veckan kunnat träna hårt.
Assisterande tränaren Jesper Nilsson:
– Jag tycker att vi har haft en bra vecka där vi har repeterat mycket grunder och förberett oss för söndag! Alla är införstådda i vilket krig det kommer bli och gruppen känns på!

#3 Petter “Sunken” Sundqvist är tillbaka!

Per Savilahti-Nagander och Johan Ceder är också åter i spel, efter att ha varit borta senast pga förkylning. Spännande nyheter är att backen Oscar Arfelt, som är här på Try Out, gör debut i Bodentröjan!

Vi ses i Björknäshallen, söndag 20/10, kl 16.00.
Det blir fart och fläkt och publikfest!

Skribent: Dennis Eliasson
Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique