voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför returmötet: Boden Hockey vs. Piteå HC

Inför returmötet: Boden Hockey vs. Piteå HC

Imorgon är det äntligen dags för årets första back to back-möte med Piteå HC. 

I fredags möttes lagen i Björknäshallen och då gick vi som bekant segrande ur striden med klara 5-3 efter en hård och stundtals jämn rabbning, där vi ändå var numret större när vi bestämde oss.

Vi är fortsatt väldigt starka i spelet i numerärt underläge. Piteå hade drygt 12 minuters powerplay varav 2 minuter och 17 sekunder var i spel 5 mot 3, men lyckades bara göra 1 mål. Det betyder att vi fortfarande har en PK % på över otroliga 91 %. Vi är alltså överlägset bäst i spel i numerärt underläge i HockeyEttan Norra. I fredags gjorde vi dessutom mål i spelformen!

Vi är även fortsatt stabila i powerplay där vi hade just under fyra minuters speltid och fick med oss 1 mål. Det innebär att vi är över den klart godkända 30 %-gränsen i spelformen.

Men det var då och nu är nu. 
Pucken är platt och isen är hal. 

Vi visade var skåpet skulle stå sist, vilket onekligen betyder att Piteå är jäkligt revanschsugna. Piteå är dessutom seriens starkaste hemmalag, sett till antalet vinster, dock är de bara före oss i den statistiken på målskillnad och vi är dessutom seriens nästa starkaste bortalag, men vi ska inte läsa in för mycket av det.

Piteå har hemmaplansfördel och matcherna mot dem är alltid tuffa, framförallt på bortaplan. Så om vi räknar med en tuff, hård och jämn fight på isen, så kan vi nog med säkerhet tro att läktarfighten kommer vinnas av Redstorm som kommer till matchen med en full supporterbuss. Vi minns nog alla hur det såg ut ifjol när de bokstavligen var de enda som hördes i hallen, hela matchen. Att ha en sådan klack i ryggen med sig när man åker iväg för att spela bortamatch kan lätt få det att kännas som hemma, vilket betyder att hemmaplansfördelen för Piteå inte kan komma att betyda så mycket längre.

Hemsidan slog en signal till fredagens målvaktsgigant, Pavel Krajcovic, för att bland annat höra hur viktigt stödet är.

Hej Pavel! 
Senast vi pratades vid så såg du fram emot att komma tillbaka till Boden. Hur känns det nu att vara tillbaka?
Jag känner mig väldigt glad och tacksam över att vara tillbaka i Boden och över att vara en del av det här laget; att ha möjligheten att arbeta med en sådan bra grupp killar och med så erfarna ledare.

Våra supportrar älskar både dig och Claes, hur viktigt är deras stöd i sådana här viktiga matcher?
Våra fans är väldigt passionerade. De hejar på oss både när det går bra och när det går dåligt, vilket är viktigt för varje spelare. Det hjälper en att prestera ännu bättre när man känner deras stöd och den elektriska atmosfären de skapar.

Kan du hjälpa oss att summera matchen mot Piteå i fredags?
Det var en tuff start när de öppnade med att göra mål efter 12 sekunder. sådant är alltid tufft, speciellt under rivalmöten, men vi som lag hanterade det väldigt väl. Vi nyttjade våra lägen och tog 3 poäng.

Imorgon beger vi oss till LF Arena för returmötet mot Piteå. Vad kommer krävas för att vinna och för att ta 3 poäng?
Det kommer vara väldigt viktigt att vi håller oss kyliga i 60 minuter. Lättare sagt än gjort, men jag tror att det kommer vara den avgörande delen för att ta ytterligare 3 poäng.

Skribent: Dennis Eliasson
Arkivfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique