voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför derbyt: Boden Hockey vs. Piteå HC

Inför derbyt: Boden Hockey vs. Piteå HC

Det må vara regnigt och ruskigt ute, men i Björknäshallen garanterar vi att det blir stekhett!

Tabellen är fortsatt en jämn historia som Teg just nu leder med 21 inspelade poäng. Vi ligger hack i häl med 19 poäng och har spelat 2 matcher mindre än Teg. Piteå hittar vi på tredje plats i tabellen med 18 poäng. Det är alltså en väldigt viktig match, som du verkligen inte vill missa, som spelas i vår hemmaborg imorgon med nedsläpp kl 19.00. Ja, matcherna mot Piteå är ju alltid viktiga och för många kittlar nog hockey-fjärilarna i magen extra mycket när det vankas derby mot våra vänner från Norrbottens utkant.

Vi möter ett effektivt lag, som har bäst skotteffektivitet i HockeyEttan Norra just nu, samt gör mål i drygt 36 % av sina powerplay. Vi slår dem på fingrarna vad gäller målvaktsspel och insläppta mål per match. Det blir en spännande match mellan två bra lag och vi instämmer på det som Claes Endre beskrev så bra i en intervju:
– Jag tror att det kommer vara fullt drag från början. Det lär nog delas ut en och annan hård tackling också. Det är två lag som vill bevisa mycket och vinna ett stenhårt derby.

Det gäller som vanligt att vara påkopplade från start och noggranna i allt vi gör. Även om vi har helt otrolig statistik i boxplay, där vi inte har släppt in något mål i 92,11 (!) % av våra numerära underlägen så gäller det, det till trots, även att hålla oss ifrån utvisningsbåset.

I vårt hemmagäng är det fortsatt Max Pålholm som leder den interna poängligan med 12 poäng på 8 matcher, tätt följd av Kevin Loppatto. Men vi har en bred trupp där alla kedjor är med och bidrar, såväl framåt som bakåt. Lars “Molla” Molin och Jesper Nilsson har full trupp att förfoga över i morgondagens stekheta derby. Alla är spelklara och vi är taggade till tänderna!

I bortalaget är det Magnus Isaksson som tar täten och har stått för 19 poäng hittills.

Vi förväntar oss storpublik i Björknäshallen imorgon, så kom i tid om du vill undvika att stå i kö. Vi har även hockeypub imorgon! Puben öppnar redan kl 17.30, så kom till Björknäshallen efter jobbet, avnjut en hamburgare och kanske en öl (finns såklart alkoholfria alternativ). Tillsammans firar vi in helgen på bästa sätt.

Inför matchen slog hemsidan en signal till Bodensonen #28 Marcus Sandström som mellan 16/17 och 18/19 spelade tre säsonger i just Piteå HC, men som inför den här säsongen valde att komma hem till Boden.

Tjena Marcus! Vi ligger tvåa i tabellen just nu, hur har inledningen på säsongen känts?
Tjena! Den har varit helt okej, såklart så har vi lite att jobba på men det blir bättre och bättre.

Du gjorde 1 poäng i segermatchen mot Östersund, hur upplevde du matchen?
Jag tycker det var en jämn och bra match överlag. Vi hade en lite sämre perioden i andra men överlag så är vi nöjda med matchen och resultatet.

Piteå står för motståndet och du spelade så sent som ifjol för dem, så vad kan du berätta om fredagens motståndare?
Piteå är ett lag som vill spela med ett högt tempo och försöka vara spelförande.

Vad är den största positiva skillnaden mellan att spela med Boden kontra Piteå?
Framför allt hela grejen runt hockeyn i Boden är långt före Piteå, det känns som det brinner hockey i stan!

Senast lagen möttes, på försäsongen, vann vi med 2-1 och du gjorde 1 mål. Vad kommer krävas imorgon för att vi ska segra igen?
Det kommer bli ett derby med högt tempo. Vi ska ta tag i matchen från start, minimera misstagen och kriga.

Tack Marcus och kör hårt!
Tack själv!

Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique