Femetta i Sundsvall

Idag spelades den första av två bortamatcher denna helg

Vi spelade redan i den första perioden med stort självförtroende vilket även gav utdelning. Det första målet kom tiden 05.48 när Felix Dahlroth la ett mycket läckert pass till Christian Nyman som rakade in pucken i princip i öppet mål. 0-2 kom ca 10 minuter senare när Anton Tano var hetast framför kassen och lyfte in pucken i nättaket bakom Rönnqvist i hemmakassen. Innan den första perioden var slut hade vi även gjort 0-3, signerat Sebastian Hansson.

Matchens första utvisning kom tiden 8.45 i den andra perioden och vi fick spela med en man mer. Då dröjde det endast drygt en halv minut innan Felix Dahlroth fullständigt bombade in 0-4 från sin backplats. Sundsvall kröp närmare tiden 10.52 när Filip Sjöberg kom ensam mot Jacob Carlsson och där inte gjorde något misstag.

Vi kontrollerade ställningen i den tredje perioden och utökar även vår ledning till 1-5 tiden 7.51 när Viktor Sandberg bakom mål spelade fram till helt fri Alexander Wallin mitt i slottet som mycket snyggt la pucken nät.