voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Boden Hockey söker Barn- och Ungdomsansvarig

Boden Hockey söker Barn- och Ungdomsansvarig

Heltidstjänst:
Boden Hockey söker barn- och ungdomsansvarig!
Rollen

Som Barn- och ungdomsansvarig så är du den sammanlänkande kraften för att kvalitetssäkra och utveckla den sportsliga delen av Boden Hockeys barn- och ungdomsverksamhet.

I enlighet med föreningens styrdokument ska du utveckla och implementera en tydlig utvecklingsplan från hockeyskola till samtliga ungdomslag. Du är inte främmande för att driva projekt och på så vis utveckla ishockeyn i Bodens kommun.

I din roll så kommer du att arbeta nära ledare, spelare och föräldrar och skapar tillsammans med dem förutsättningar att utvecklas, känna glädje och växa inom ishockey. Målsättningen är att vi alla ska utvecklas tillsammans och nå gemensamma mål genom samarbete.

Du kommer att arbeta individuellt med respektive lag för att kvalitetssäkra och stötta dem i början av deras respektive karriärer. Du hjälper till med rekrytering och utveckling av tränare och finns tillgänglig vid träning och evenemang.

Vem är du?

Du är en ledare som brinner för att inspirera och engagera. Du är en god administratör som kan hålla många bollar i luften samtidigt och är inte främmande för att arbeta ensam likväl som i grupp. Du kan kommunicera väl i tal och skrift samt har god förmåga att lyssna till samt lösa problem.

Du har en lämplig utbildning. Meriterande är exempelvis Tränarprogrammet alternativt sådan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Om du saknar tränarkurs för barn så kommer Boden Hockey att tillhandahålla detta. I övrigt är du en föreningsmänniska som förstår densammas möjligheter men även utmaningar. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du trivs att arbeta under eget ansvar och förstår att ditt arbete i viss utsträckning sker kvällstid då våra barn och ungdomar tränar. Framför allt brinner du för att arbeta med, samt utveckla barn och ungdomar!

Det här erbjuder vi

Tillsvidareanställning på heltid med provanställning 6 månader.
Arbetstider är varierad till dagar, kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse.

För kontakt och frågor:

Ordförande Daniel Åström, 072-527 64 41

Ansökan skickas till:

daniel.astrom@bodenhockey.se

Urval och intervjuer sker löpande

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique