voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Viktig egen produkt är fortsatt med på klubbens resa!

Viktig egen produkt är fortsatt med på klubbens resa!

Även idag är vi glada att presentera ytterligare en pusselbit i lagbygget – Sebastian Harila spelar i Boden Hockey även nästa säsong!

Sebastian valde att vända hem för två år sedan och detta blir alltså den tredje säsongen i rad i Bodentröjan. Han har rutin i sina 240 matcher på nivån, samt juniorlandslagsmatcher och spel i Allsvenskan.

“Ännu en spelare som vill fortsätta på klubbens resa. Extra roligt då Sebastian är en egen produkt som har rutin. Både vi och han känner att det finns mer att ge”, säger GM Rolf Nilsson.

Här nedan kan du läsa en intervju med Sebastian.

Du gör nu din tredje säsong i rad i Bodentröjan. Vad är det som gjorde att det känns rätt med en fortsättning?
Känns som att vi har något väldigt bra på gång här och det vill jag gärna vara en del av. Sen är det ju min moderklubb så jag har väldigt svårt att se mig spela i någon konkurrerande klubb.

Hur ser du på den gångna säsongen, både som laginsats och din egen prestation? 
Jag tycker säsongen var bra och vi tog steg framåt. Även om Kvalserien var en besvikelse så tycker jag att vi kan vara ganska nöjda. För mig personligen så är jag inte helt nöjd då jag har betydligt mer att ge.

Vad kan vi förvänta oss av Sebastian Harila nästa säsong?
Ett hård jobb. Sen är jag väldigt revanschsugen, så definitivt ett bättre spel från min sida.

Boden Hockey har ett stort stöd och intresse bland supportrar. Vi alla minns nog den fullständigt kokande stämningen i Play Off 3 mot Huddinge, med 2021 personer på läktaren. Har du någon hälsning till supportrarna inför nästa säsong?
Jag hoppas att ni fortsätter stötta oss och skapar en bra stämning, så kan vi förhoppningsvis ta ännu ett kliv framåt!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique