voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Inför helgen: “Bra tecken, som vi ska omsätta på isen i helgen”


Foto: Mats Engfors/Fotographic

I helgen möter vi Piteå och Sundsvall på bortais

Under lördagen möter vi Piteå som precis som oss har hackat en del den senaste tiden. 1 poäng mot Hanviken senast, 2 poäng mot Nyköping dessförinnan, 0 poäng mot Lindlöven och Väsby matcherna innan dess. Precis som för oss handlar det om uddamålsförluster.

Söndag åker vi vidare för att möta Sundsvall som också har en tung trend de senaste matcherna. Men vi känner Sundsvall bättre än så och vet att det är ett jobbigt lag att möta som kommer kämpa med näbbar och klor för att ta sig över slutspelsstrecket.

– Viktiga matcher tabellmässigt under helgen. För vår del handlar det om att hitta tillbaka till att vinna matcherna. Det räcker inte att vara nära, vi ska knyta ihop säcken också och vinna. Vi tar med oss mycket bra från förra helgen också, framförallt från Väsbymatchen. Där var vi tillbaka till någonting vi verkligen vill se. Veckan som har varit har känts bra avseende både fart, känsla, humör och form. Bra tecken, som vi ska omsätta på isen i helgen, säger Per Ljusteräng inför helgen.

Tabellen
  1. Väsby, 33 p
  2. Hudiksvall, 29 p
    ———————–
  3. Piteå, 24 p
  4. Boden, 21 p
  5. Hanviken, 20 p
  6. Strömsbro, 20 p
  7. Nyköping, 16 p, -8
  8. Lindlöven, 16 p, -11
    ————————
  9. Sundsvall, 13 p
  10. Kiruna, 6 p

Tabellen är något haltande. Väsby, Hudiksvall, Strömsbro och Lindlöven har spelat 14 matcher. Piteå, vi, Sundsvall och Kiruna har spelat 13 matcher. Hanviken och Nyköping har spelat 12 matcher.

Läget i truppen

Felix Dahlroth och Marcus Sandström är tillbaka. Saknas gör Henri Tamminen, Andreas Nilsson och Viktor Sandberg pga skador. Nyförvärvet Max Kardevall är med i helgen.

Intervju med #67 Max Kardevall efter fredagens träning.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique