Seger i Värmland

Idag spelades den första av helgens två matcher

Idag mötte vi Forshaga IF på bortais medan vi imorgon möter Surahammars IF.

Vårt gäng hade mest puckinnehav i inledningen av dagens match och hade också en tidig ramträff, men Forshaga stod för snabba spelvändningar och gjorde 1-0 efter drygt 3 spelade minuter. Vi kvitterade ca 3 minuter senare efter ett backskott av Fredrik Granberg som Sebastian Huczkowski styrde in. Det var en något hafsig första period med många felpass från båda lagen.

I inledningen av den andra perioden hade vi en jättemöjlighet när Filip Lindén skrinnade sig fri men sköt i ribban. Strax därefter fick vi även ett bortdömt mål.

Det var Forshaga som gjorde den andra periodens första mål men vi kvitterade i slutet av perioden, även denna gång var det Sebastian Huczkowski som var sist på pucken. Alexander Wallin som stod för förarbetet denna gång.

Även den tredje perioden var hafsig och inte särskilt välspelad av något av lagen, men vi gör till slut 2-3 i powerplay med endast 25 sekunder kvar av matchen och tog alltså slutligen hand om samtliga 3 poäng.

Imorgon laddar vi om för möte mot topplaget Surahammars IF, nedsläpp kl 15.00.

Missa inte att nästa hemmamatch spelas på onsdag och då är det Fastighetsägarnas match där dessa fantastiska fastighetsägare bjuder sina hyresgäster på hockey. Hyresgäster hos Bodenbo, Wiksténs Fastigheter och Tallkvisten Fastigheter hämtar sina biljetter på Boden Hockeys kansli mån-ons mellan kl 12-15.

Forshaga IF – Boden Hockey, 2-3
(1-1, 1-1, 0-1)
1-0 03:22 Wilson Johansson
1-1 06:46 Sebastian Huczkowski (Marcus Sandström)
2-1 31:05 André Fredriksson (Johan Olsson, Herman Johansson) SH1
2-2 38:53 Sebastian Huczkowski (Alexander Wallin, Marcus Sandström)
2-3 59:35 Christian Nyman (Viktor Sandberg)
Skott: 26-32 (8-6, 9-12, 9-14)