voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Inför matchen: Boden Hockey vs. Östersunds IK

Inför matchen: Boden Hockey vs. Östersunds IK

Idag är det dags att möta Östersunds IK igen, denna gång på bortais.

Lagen möttes ju för knappt två veckor sedan och då var det vi som gick segrande ur striden med 2-1 under ordinarie tid. Sedan dess har vi spelat dubbelmöten mot Piteå, där vi inkasserade 4 poäng. Senast på bortaplan.

– Jag tycker att vi gör en bra bortamatch mot Piteå, en jämn match. Det var otur att vi förlorade i förlängningen. Vi hade lägen att kunna ta 3 poäng där, säger Per Savilahti-Nagander.

I skrivande stund hittar vi vårt Boden Hockey i serieledning med 23 inspelade poäng på 10 matcher. Dagens motståndarlag ligger just nu på en fjärdeplats med 19 inspelade poäng, dock med 2 matcher mindre spelade.

– De är ett bra lag. Jag hörde att de kommer hårt på hemmaplan, så vi måste vara med från början.

Det är de två lagen med bäst räddningsprocent som möts denna eftermiddag. När det kommer till special teams så är Boden vassare både vad gäller powerplay och boxplay. I hemmalaget, Östersunds IK, är det Marwin Ingmarsson som toppar den interna poängligan med 8 poäng på lika många matcher. Vår poängliga leds fortsatt av Max Pålholm med 11 poäng på 10 matcher.

Vi åkte de 60 milen till Östersund redan under gårdagen, har haft möjlighet att värma på morgonen och är redo för ett tuff bortamatch!

– Det blir roligt. Länge sedan man var på en sådan här långresa med laget. Skönt att åka dagen före och köra en värmning på morgonen för att sedan vara redo för matchen, avslutade Per Savilahti-Nagander inför bortaresan.

Länk till webbsändningen:
Östersunds IK – Boden Hockey


Nästa hemmamatch spelas onsdag 6 november. Missa inte det!

Arkivfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique