voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
William Dageryd förlänger: “Ett enkelt val”

William Dageryd förlänger: “Ett enkelt val”

Boden Hockey har valt att förlänga kontraktet fram till och med 21/22 med backen William Dageryd.

– Han gjorde sin första seniorsäsong i år och gjorde det riktigt bra. Han besitter stor utvecklingspotential och vi är mycket glada att han väljer att fortsätta resan mot Allsvenskan tillsammans med oss, säger sportrådets Urban Åström till hemsidan.

Här nedan kan du läsa en intervju med William.

Du har precis avslutat din första seniorsäsongen och med näst bäst +/- i laget dessutom, hur ser du på den gångna säsongen? Både på lagets samt din egen prestation.
Ja precis det var en väldigt speciell säsong som förstaårssenior men jag tycker att vi som lag gör en godkänd säsong. Vi fick väl inte riktigt spelet att klicka till en början men tyckte i playoffen att vi hade något väldigt bra på gång! Jag tycker personligen att jag gör en helt okej säsong, känner att jag utvecklats defensivt samt spelat med bra spelare därav resultatet!


Foto: Daniel Åström/Studio D3D

Du har nu skrivit på för en fortsättning i Boden, hur gick tankarna kring det valet?
Att jag skrev på för Boden var ett enkelt val. Jag trivs bra här uppe i norr, som jag sa tidigare så känner jag att vi som lag har något på gång, och vi jobbar varje dag för allsvenskan och det är något jag vill vara med på.

Hur ser du på framtiden i allmänhet och kommande säsong i synnerhet?
Ja nu i framtiden blir det hem till Stockholm och sköta sommarträningen där och förbereda sig så gott jag kan till säsongstart. Jag tror de kommer bli en väldigt rolig säsong, känner att supporterskaran ökar för varje match och det är något som betyder väldigt mycket för oss spelare. Jag tror vi kommer gå långt i år!

Skribent: Dennis Eliasson
Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique