Vinst mot Vännäs. “vi tappar en poäng på ett svagt agerande”

Fagervall summerar matchen mot Vännäs.

“Matchinledningen var ett rent sömnpiller fram tills Vännäs gjorde mål på oss, efter det målet tycker jag att vi kommer mer i vårt spel och lyckas göra 1-1 precis innan periodens är slut.
Den andra är en okej period från vår sida, vi sätter hårdare press mot Vännäs över hela banan och jag tycker vi hanterar spelet med puck på ett bra sätt.

Trots det kraftiga spelövertaget lyckas vi endast sätta dit två puckar i mellan akten . jag vill verkligen framhålla Vännäs målvakt Thelin, trots en hel del riktigt vassa målchanser så håller han kvar laget i matchen.

Sista perioden blir en passiv historia där vi lyckas släppa in två mål på typ tre chanser och sudden blir en kort historia med mål i fjärde bytet av den 4 e perioden.
Jag tycker vi tappar en poäng på ett svagt agerande i den tredje perioden, tyvärr.”