voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Vinst mot Hanviken. “grymt roligt att få göra mål”

STRAFFSEGER!

Det blev årets bästa hockeymatch när Hanvikens SK besökte HIVE Arena. 

En högdramatisk match som tvingades avgöras på straffar. En straffläggning som Jesper Ylivainio avgjorde. 

– Det var grymt roligt att få göra mål, men det viktiga var poängen, säger segerskytten Ylivainio.

 

Boden Hockey startade den första perioden i ett rasande tempo och kunde redan efter dryga tre minuters spel dundra in ledningspucken genom Fabian Nilsson. Det eleganta förarbetet gjordes av Emil Lindblom och Kevin Arvidsson.

Fabian Nilsson 1-0 målskytten trycker till en Hanvikenspelare.
Fotographic/Mats Engfors

Efter målet fortsatte hemmalaget Boden Hockey att verkligen dominera matchen ganska eftertryckligt, men det var då som gästernas absolut bästa spelare klev fram, målvakten Viktor Lundahl. Lundahl var omutlig och stod för den ena kanonräddningen efter den andra och detta rädda verkligen Hanviken kvar i matchen.

Efter drygt halva perioden kunde gästerna utjämna spelet något och resten av perioden blev jämn.

I den andra perioden fortsatte det höga tempot och det jämna spelet där bägge målvakterna verkligen gjorde sitt för att hålla siffrorna nere.

Men i numerärt överläge för gästernas del så lyckades de få hål på storspelande Hugo Haas i Bodenkassen. Det var ett väldigt snyggt mål som gjorde att denna tillställning var helt jämn inför den tredje perioden.

Den tredje perioden präglades av mycket kamp, bök och stök, dock utan att för den skull vara ful och detta syntes tydligt i matchprotokollet. Endast en utvisning och den drabbade hemmalaget då Christian Nyman åkte ut på en högst tveksam slashing.

Men matchen var tvungen att avgöras efter full tid och då först ut var overtime.

Väl i Overtime så hade Boden ett rykande hett läge, men skottet tog i stolpen. I anfallet efter hade Hanviken ett mycket bra läge att avgöra, men Haas var som vanligt tät och matchen tvingades avgöras på straffar.

Hanvikens Alexander Andersson var först ut och efter en vackert lagd straff så låg pucken bakom Haas i nätmaskorna. När sedan Felix Dahlroth missade sin straff var det många som nervöst såg på när Hanviken hade läge att öka på sin ledning, men Haas var tät.

Nils Thomasson kunde då kvittera och sen när Jesper Ylivainio elegant snärtade in segermålet var segern i hamn och därmed två viktiga poäng in på kontot.

– Detta var en riktigt riktigt bra hockeymatch som jag är glad över att vi vinner. Vi inledde matchen i ett rasande tempo och flyttar på gummit bra, nej detta var en riktigt kul hockeymatch att både spela och se på, säger Bodentränaren Joakim Fagervall.

Christian Nyman var glödhet ikväll och även om han inte fick glädjen att näta, så fick han ändå beröm av tränare Fagervall.

En glödhet Christian Nyman, nära att göra mål.
Fotographic/Mats Engfors

– Nyman är alltid bra. I den här matchen så tappade han inte en enda puck på 60 minuter, han var lysande, fortsätter Joakim Fagervall.

En annan hjälte i denna match var som sagt Jesper Ylivainio, som dock har haft en tung säsong vad gäller målskyttet.

–Ja, absolut har det varit så. Jag skapar många chanser, men puckuslingen går ju inte in. Det var därför riktigt skönt att se den sitta ikväll, säger hemmaspelaren.

Är du nöjd med din insats ikväll och vad säger du om säsongen i stort så här långt?

– Jag tycker ändå att jag gjorde en rätt bra match ikväll. Vad gäller målskyttet så har det varit alldeles för få mål, i alla fall vad gäller Allettan. Men det är bara att tugga på, det lossnar nog snart, säger Jesper.

 

I eftermiddag är det ny match mot Nyköping, vad tror du om den matchen?

– Ny match – Nya möjligheter. Det gäller att ställa in grillorna och göra jobbet, som vanligt. Nyköping ska bli roliga att möta och jag hoppas att det blir ny seger, avslutar Jesper Ylivainio, Boden Hockey.

Björn Norén 

 

Vi i Boden 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique