voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Ung och lovande back till Boden Hockey: “roligt att komma hem”

Välkommen hem, Erik Hannu!

Erik är född -03 och har Boden Hockey som moderklubb. Bodenpubliken har redan sett honom i vår A-lagströja några matcher, han debuterade under säsongen 20/21 som 16åring. Efter det har han spelat i Luleås organisation där han fått prova på SHL- och CHL-spel.

– Vi är glada över att Erik väljer Boden för sin fortsatta karriär. Erik är en modern back med bra spelförståelse, rörlig med bra fart och fina händer. Fantastiskt roligt att få hem en Bodenkille med tiden för sig. Vi känner oss trygga med att Erik kommer att anpassa sig bra till seniorhockeyn, säger Birger Sandin, Sportgruppen.

Intervju med Erik

Berätta lite, vem är Erik Hannu?
Jag är en glad kille som gillar att umgås med familj och vänner samt sporta mycket. När jag inte spelar hockey så gillar jag att bland annat spela padel och golf.

Hur skulle du beskriva dig som hockeyspelare?
Jag skulle beskriva mig som en tvåvägsback med lite mer offensiva kvalitéer.

Hur kommer det sig att du började spela hockey?
Det måste nog ha varit pappa som tog med mig till hockeyskolan i Boden.

Berätta lite om din hockeykarriär hittills. 
Jag har ju då spelat i Boden under den största delen av min karriär, men de två senaste säsongerna även spelat i Luleås juniorer samt fått prova på både CHL- och SHL-spel. Jag tränade en hel del med Luleås A-lag under förra säsongen vilket verkligen har varit en bra erfarenhet och lärt mig massor.

Hur var det att spela CHL- och SHL-matcher?
Det var roligt att få resa med laget och se hur proffsiga de är. De är verkligen proffs, det märker man, och det har varit roligt och lärorikt att känna på den nivån.

Hur gick tankarna kring beslutet att spela i Boden kommande säsong?
Jag tycker att det känns som ett ungt och bra gäng. Det kändes inspirerande och roligt att komma hem och spela i moderklubben.

Vad är dina förväntningar på kommande säsong?
Jag ser fram emot att få spela seniorhockey under en hel säsong. Det är ju min första riktiga seniorsäsong så det ska bli roligt att komma in i det och ta för sig så mycket som möjligt.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique