voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Ung och hungrig forward förlänger: “kommer ge allt för att vi ska lyckas”

Sportgruppen har påbörjat arbetet med nästa säsong och har nu lyckats förlänga med Andreas Nilsson

Andreas Nilsson är född 2002, har KB65 som moderklubb men spenderade junioråren i Luleås organisation där han även spelade 14 SHL-matcher säsongen 21/22. Han stod för 16 poäng under 24 grundseriematcher i Bodentröjan ifjol och sedan ytterligare 4 poäng på 8 slutspelsmatcher.

– Vi känner oss glada för att Andreas väljer att fortsätta hos oss. Andreas är en stor forward med fart och bra teknik och en fin spelförståelse. Andreas utveckling har varit positiv hos oss och fortsätter den på samma sätt så finns det nog inte några gränser för vad Andreas kan åstadkomma på isen framöver, säger Birger Sandin, GM.

Andreas avtal sträcker sig över de två kommande säsongerna.

Här nedan kan du läsa en intervju med Ante

Är du nöjd med den gångna säsongen?
Jag skulle säga att säsongen var lite upp och ner, vissa stunder spelade vi riktigt bra och vissa stunder lite sämre. Även personligen så gick det lite upp och ner då jag hade lite skador som gjorde att säsongen blev lite ryckig. Jag skulle säga att sett till hela säsongen så var det en helt okej insats men jag kan inte säga att jag är nöjd då vi åkte ut i semifinal, jag tror och vet att vi kan gå längre.

För de som inte känner dig eller har sett dig i våra matcher under den gångna säsongen, hur skulle du beskriva dig som hockeyspelare?
Jag skulle beskriva mig själv som en spelare som försöker ta ansvar i både offensiv och defensiv zon. Men med offensiven som styrka. Jag försöker vara stark över puck och spela fram mina medspelare till bra lägen.

Vad gör du helst på fritiden, när du inte spelar hockey?
På fritiden är jag helst med familj och vänner och hittar på roliga saker.

Du var ganska snabb med att skriva på för en fortsättning. Hur gick tankarna inför beslutet att fortsätta i Bodentröjan?
Jag kände ganska snabbt att jag trivdes bra med laget och föreningen och det känns som att vi har nått på gång här. Jag vill vara med och försöka hjälpa Boden att nå framgång och jag känner att det finns goda förutsättningar för det och även goda förutsättningar för mig själv att fortsätta utvecklas som hockeyspelare i Boden.

Vad kan Bodenpubliken förvänta sig av #15 kommande säsong?
Att jag kommer jobba hårt och försöka bidra över hela banan. Jag kommer ge allt för att vi ska lyckas och det hoppas jag kommer synas.

Har du någon hälsning till alla Boden Hockey-vänner?
Ett stort tack för allt stöd denna säsongen! Jag hoppas vi ses till hösten igen och att ni fortsätter stötta oss och skapar magisk stämning i hallen.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique