voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Ung lovande målvakt till Boden Hockey: “inspirerande och motiverande förening”

Mike Sjöberg till Boden Hockey!

Målvakten Mike Sjöberg har Södertälje SK som moderklubb. Under den gångna säsongen gjorde han sin första seniorsäsong, då i Grums IK, där han hade 93,3 % i räddningsstatistik med ett snitt på endast 1.66 insläppta mål per match.

Sportgruppen:
– Mike är en stor högerplockad keeper med snabba reflexer, bra smidighet och en bra boxkontroll. Han är otroligt ambitiös och en fantastisk kille att ha i laget som alltid ger 100%. Vi tror att Mike kan växa fram och bli riktigt bra framöver.

Här nedan kan du läsa en intervju med Mike.

Vem är Mike Sjöberg som person?
Jag är en målmedveten person som är ganska social och gillar att sprida glädje och se till så att alla mår bra runt om mig. På fritiden gillar jag att ta det lugnt, umgås med vänner och familj. Jag är väldigt intresserad av musik och film.

Och som hockeymålvakt?
Jag skulle beskriva mig som en explosiv snabb målvakt som är ganska rörlig. Spelar mycket på min snabbhet och explosivitet. Jag är ganska stor och nyttjar min storlek också. Jag läser spelet bra och strävar alltid efter att utveckla mitt spel.

Berätta lite om din hockeykarriär hittills.
Jag började när jag var 9 år i Södertälje och har fått förmånen att fortsätta hela vägen upp till J20 i Södertälje. Förra året var första gången jag spelade seniorhockey och första gången jag flyttade och spelade utanför familjen, mycket nytt och lärorikt förra året.

Vad vet du om Boden som stad?
Jag vet att staden har en militärkoppling och mycket inom försvaret. Jag har hört av Filip (Lindén) att det är en härlig stad som sluter upp och har stort hockeyintresse. Det ska bli spännande att se hur bra tryck det är i Björknäshallen.

Och om Boden Hockey som förening?
Jag vet att målbilden är tydlig och klar, en motiverande förening som vill uppåt. Enormt inspirerande att vara en del av Boden Hockey. Det är det som driver mig – att vara med och bidra och vara med på en sådan resa. Enormt inspirerande och motiverande förening. Jag har bara hört bra om Boden Hockey.

Vad ser du mest fram emot med kommande säsong?
Att utveckla mitt spel, växa som målvakt och person och få mer erfarenhet från seniorhockey. Jag vill ta nästa kliv tillsammans med Boden Hockey.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique