voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Tufft och tätt derby i HIVE Arena


Foto: Mats Engfors/Fotographic

Idag spelades det derby och seriefinal i vår hemmaborg

Tabelltvåan Piteå HC gästade serieledande Boden Hockey i HIVE Arena idag. Bodens Fastighetsägare bjöd sina hyresgäster på hockey och det var uppdukat för en stekhett derby inför storpublik.

Det bjöds på ett högt tempo redan från start, vi skapade de första långa anfallen vilt framhejad av Bodenpubliken. Matchens första utvisning drabbade sedan Piteå när Robin Höglund stressade bortamålvakten Johannes Sundström så att han tog pucken felaktigt bakom den förlängda mållinjen. I det powerplayspelet radade vi upp jättelägen men lyckades inte få in pucken.

Vi fortsatte pressa på i 5 mot 5-spelet och det låg ett Bodenmål i luften. Matchens andra utvisning drabbade oss och i det powerplayspelet gjorde Piteå 0-1. De gjorde även 0-2 i den andra perioden när Jesper Ylivainio fick snurra runt i vår zon och la en puck mot mål som med hjälp av skymning hittade hela vägen in i nät.

Piteå fick en drömöppning av den andra perioden där de gjorde 0-3 efter endast 38 sekunder, sedan blev det mycket Boden igen. Vi skapade och skapade, men inga mål.


1627 personer på plats för att se Norrbottensderbyt idag i HIVE Arena Boden. 
Foto: Mats Engfors/Fotographic 

I tredje perioden, i powerplay, kom äntligen ett Bodenmål till en kokande hemmahall med 1627 fantastiska supportrar på plats. Det var Joel Wahlgren som så många gånger förut satte pucken i nät från liten vinkel, fint förarbete av bland annat Pontus Johansson och Christian Nyman.

Det var nära 2-3 kort där efter när Henri Tamminen stod för bra krigande framför kassen. Piteå fick lira 5 mot 4 och skapade där en jättechans men Carl Hjälm i hemmakassen stod för en jättebenparad. Vi fortsatte trycka på i 5 mot 5-spelet och det var nära Bodenmål igen och igen. Till slut äntligen satt 2-3, även denna gång i spel 5 mot 4 där Ville Sandberg visade mycket vilja och resolut satte reduceringspucken.

Vi provade i slutet ta ut målvakten för att spela 6 mot 5 men bortalaget stod emot och det stod således fortsatt 2-3 på resultattavlan när Hesa Fredrik ljöd för sista gången denna afton.

– Vi lägger alldeles för lite puckar mot mål, det är lite för bekvämt och det ska vara lite för fint. Men viljan finns och i tredje perioden får vi ett mål och känner att vi har hugg. Det är skönt att vi gör match av det här till slut och att det blir kamp in på linjen. Besviken över förlusten, men det finns mycket att ta med sig som vi kan förändra och förbättra, säger Per Ljusteräng efter matchen.

Nu laddar vi om för ny match redan imorgon och då är det FRI ENTRÉ tack vare våra fantastiska sponsorer. Alla till hallen, nedsläpp kl 16.00.

Boden Hockey – Piteå HC, 2-3
(0-2, 0-1, 2-0)
0-1 13:16 Joakim Högberg (Jesper Ylivainio, Oscar Eriksson) PP1
0-2 17:34 Jesper Ylivainio (Victor Edström, Linus Lindmark)
0-3 20:38 Petter Mäkitalo (Jesper Ylivainio)
1-3 46:13 Joel Wahlgren (Christian Nyman, Pontus Johansson) PP1
2-3 55:50 Viktor Sandberg (Linus Hedman, Max Wahlgren) PP1
Skott: 
33-17 (13-5, 6-4, 14-8)
Utvisningar BHF: 
5×2 min PHC: 6×2 min 
Domare: 
Jimmy Andersson, Robin Forslund
Publik: 
1627 personer

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique