voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Trotjänaren lägger skridskorna på hyllan: “Jag är tacksam för allt”

Trotjänaren lägger skridskorna på hyllan: “Jag är tacksam för allt”

30 år ung och med mer än 300 division 1-matcher i bagaget så väljer kaptenen att låta skridskorna gå till den eviga vilan på den ack så berömda hyllan. “Jag är tacksam för allt”.

Petter Sundqvist, spelaren som i Boden blivit synonymt med hårt arbete och ett aldrig svikande hjärta, var med och spelade upp laget från divison 2 till division 1 säsongen 16/17 och har sedan återkomsten i HockeyEttan varit den ledare och kapten som laget behövt och staden älskat. Men nu är det alltså dags att trappa ner och fokusera mer på familjen och det civila.

Petter som är född i Boden började sin bana i grannkommunen och laget Avans SK, men vid 9 års ålder började han spela med Bodenklubben Björns IF innan han till årskurs 6 började i Bodens IK. Därifrån jobbade sig den stenhårda forwarden uppåt i leden och säsongen 07/08 blev han rekryterad till Luleå Hockeys organisation och deras J18 lag. Redan första året där så fick han chansen att spela för deras J20 superelit-lag. En chans han förvaltade så väl att han blev kvar där de 2 kommande säsongerna, innan flyttlasset gick hem till Boden igen.

Han har även hunnit med att prova på spel söderut i Borås säsongen 12/13. Därefter blev det 3 säsonger i Piteå innan han återigen flyttade hem och resten är historia…

Petter, du har spelat division 1-hockey i över ett decennium, men väljer nu alltså att gå i pension. Hur gick tankarna kring det beslutet?
Beslutet har smugit sig på, framförallt under säsongen som varit. Det var ett svårt beslut men jag känner att jag är mätt och då är det bättre att lägga av än att göra något halvdant.

Berätta hur du ser på din karriär?
Jag har jättemånga fina minnen som jag kommer bära med mig. Jag är tacksam för allt, framförallt alla olika människor man lärt känna

Och av alla dessa minnen bra som dåliga, vilket är det starkast minne som bränt sig fast på din näthinna?
Att få spela på uterink och få se en ombyggd jordbrukstraktor till ismaskin som 27 åring i Medle har etsat sig fast. Det var som att uppleva bardomen igen. Ett annat är när vi gick upp från tvåan och satte Boden på hockeykartan igen.

Hur kommer livet se ut nu när du inte spelar längre?
Känner jag mig själv kommer det vara fullt upp. Det får tiden utvisa helt enkelt.

Vad tror du om årets lagbygge hittills och deras chanser kommande säsong?
Ruggiga nyförvärv och bra förlängningar, de kommer garanterat gå långt om de får ihop allt.

Boden Hockey tackar Petter “Sunken” Sundqvist för allt och önskar honom lycka till i framtiden.

Skribent: Dennis Eliasson
Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique