voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Tränare till vårt J20-lag klar!

Tränare till vårt J20-lag klar!

Bodens Hockeyförening är stolta över att kunna presentera Mikael Drugge som ny tränare för vårt J20 Elit-lag.

Mikael har under lång tid tillhört Luleå Hockeys organisation och varit tränare tillsammans med bland andra Stefan ”Skuggan” Nilsson för Luleås J18 Elit-lag. Han har även tränat Älvsbyns IF i ett antal år.

”Mikael är en erfaren tränare. Erfarenheten från så väl junior- som seniorhockey gör att han kommer passa bra in i vår juniorsatsning”, säger GM Rolf Nilsson.

Några kända spelare som har tränats av Mikael är bland annat Christoffer Rifalk (Rögle BK), Peter Chelárik (Boston Bruins), Anton Toolanen (Bodens HF) och Jesper Ylivainio som just lämnat oss för Allsvenska Mora IK.

Efter en säsong i viloläge så kommer Boden Hockey alltså att ha ett J20 Elit-lag igen. J20-laget är inte bara en viktig del i utbildningen av nya talanger som ska kunna ta klivet upp i vårt A-lag, utan även en viktig del i vårt hockeygymnasieprogram.

”Roligt att vi återigen kan ställa ett J20-lag på isen. Det är långsiktigt viktigt för att kunna avkasta egna spelare till vårt A-lag”, säger ordförande Joakim Svensson.

Här nedan kan du läsa en intervju med Mikael.

Mikael Drugge, Välkommen till Boden Hockey.
Tack så mycket.

Vad gjorde att du tackade ja till att träna vårat J20 Elit-lag?
Dels det Roffe berättade om tankarna, om hur man jobbar framåt. Senaste 2 åren har hockeyn vuxit i Boden och det känns intressant. Filosofin om juniorhockeyn ligger nära min egen.

Vem är Mikael Drugge?
Om vi pratar Mikael Drugge i hockeyn så har jag jobbat många år i Luleås organisation både på J18- och U16-nivå. Men jag har även hållit på med Luleå Rebels ett par år samt Älvsbyns IF.

Hur är din filosofi som tränare?
Jag själv som tränare är känd som att vara ganska hård. När man är på träning och match slår man på strömbryt. 100% fokus. Efter match och träning bjuder jag ganska mycket på mig själv och får bra kontakt med killarna. Det tycker jag är viktigt.

När man jobbar med juniorer så handlar det mycket om utbildning och inte bara att vinna till varje pris. De måste få lära sig om allt från press-spel till allt annat. Man ska våga vara konstruktiv. Vinna ska man ha med i utbildningen, men man måste komma ihåg att det är utbildning man håller på med.

Tankar och mål med kommande säsong?
Man måste jobba efter den röda tråden som föreningen har vad det gäller utbildning och spelsätt mm. Jag kommer sätta mig ner med föreningen här lite längre fram, och i samråd ta fram en målsättning som vi är överens om.

Skribent: Dennis Eliasson

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique