voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Teknisk skarpskytt förlänger!

I grundserien gjorde han 15 poäng på lika många matcher och i AllEttan gjorde han sedan 13 poäng på 18 matcher. Nu har han förlängt med Boden Hockey – #4 Max Pålholm!

Max kom från Valbo till Boden inför förra säsongen. Innan dess spelade han i Brynäs juniorverksamhet och har sedan spelat i Vännäs, Arboga och Varberg. Vi är mycket glada att han har valt att förlänga med Boden Hockey! Kontraktet gäller för nästa säsong.

GM Rolf Nilsson om förlängningen:
Riktigt kul att Max, som är en av få som inte är Norrbottning från början, vill fortsätta på vår resa! Det som kännetecknar honom är att han besitter bra teknik och skott. Förhoppningsvis får han igång målskyttet mer – då är han inte lätt att möta.

Här nedan kan du läsa en intervju med Max:

Hej Max!
Vad kul att vi får se dig i Bodentröjan även nästa säsong. Vad var det som fick dig att välja en förlängning med Boden Hockey?
Det som fick mig att vilja stanna i Boden var att jag trivdes i både laget och staden förra året. Det är en riktigt proffsig förening med stort intresse!

Du gjorde ifjol 28 poäng på 33 matcher! Hur ser du på din egen prestation förra säsongen?
Jag tycker att det gick lite upp och ned för mig själv. Jag känner att jag har några växlar till att ge till nästa säsong.

Vad kan Bodenpubliken förvänta sig av #4 Max Pålholm nästa säsong?
Jag kommer att ge allt för att laget ska vinna matcher!

Du har provat på spel i samtliga HockeyEttan-serier, dvs Norra, Östra, Västra och Södra. Skulle du säga att de olika serierna skiljer sig åt och i så fall på vilket sätt?
Det skiljer sig inte så mycket på hockeyn mellan de olika serierna, men det har varit mer publik och intresse här än på de andra ställena.

Har du något speciellt minne från förra säsongen som du minns extra väl med glädje?
Alla vinster mot Piteå samt Play Off 3-vinsten mot Huddinge, inför en fantastisk hemmapublik i Björnknäshallen, är någonting man aldrig kommer att glömma!

Tack Max! Vi ser fram emot nästa säsong!
Tack själv!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm 

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique