voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Tano förlänger: “det märks att intresset är stort”

Idag är vi mycket glada att presentera att Anton Tano har förlängt! 

– Anton är en spelskicklig och skridskostark forward med mängder av rutin från Hockeyettan. Han har över lång tid visat att han är en pålitlig poänggörare, totalt 221 poäng på 267 matcher på nivån. Vi är givetvis mycket glada över att han väljer att förlänga, säger Urban Åström, Sportgruppen.


Foto: Mats Engfors/Fotographic & Daniel Åström/Studio D3D

Här nedan kan du läsa en intervju med Anton.

Du har spelat i lite olika klubbar under din karriär. Som senior i Kiruna IF, Skövde, Lindlöven och Teg innan du kom till Boden inför säsongen 19/20. Vad är din helhetsupplevelse av Boden som förening, lag och stad?
Organisationsmässigt är Boden ett steg upp. Det är många drivna människor i klubben och jag har fått ett professionellt intryck. Vi som lag hade förutsättningarna för att ta klivet upp och jag är övertygad om att vi kommer ha bra chans till våren igen. Ser fram emot att ha publik i ryggen när alla är vaccinerade, det märks att intresset är stort!

Vi får se dig i Bodentröjan även säsongen 21/22. Hur gick tankarna kring det beslutet?
Känslan direkt efter förlusten mot Mariestad var en gnagande revanschkänsla. Jag har spelat i hockeyettan i nästan 10 år utan att vinna något, det skulle vara häftigt att få göra det med Boden 21/22.

Du studerar till läkare samtidigt som du spelar hockey. Hur är det? Går det bra att kombinera?
Att kombinera två tidskrävande sysslor som hockey och läkarstudier ger inte mycket tid över till annat. Men samtidigt trivs jag med att vara sysselsatt, jag får energi av att träna mycket och jag tror inte att det är sunt att plugga för mycket. Jag uppmuntrar andra idrottare att göra samma sak, det är utmanande men givande och roligt. Med struktur och effektivitet så fungerar det bra.

Vad kan vi förvänta oss av #8 kommande säsong?
Mot slutet av förra säsongen så upplevde jag att jag kom mer till min rätt i Bodentröjan. Jag ska försöka skarva vidare på till hösten. En spelare med fart och intensitet som utmanar motståndarnas backar och målvakt mycket.

Har du någon hälsning till alla våra Boden Hockey-vänner?
Jag längtar tills läktarna är fulla igen, nu kör vi!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique