voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Tack Pontus och lycka till Felix.

Ny lagkapten.

Efter lång och trogen tjänst som lagkapten har nu Pontus Johansson valt att kliva av det jobbet. Ersättare blir den lugne, trygge och stabile Felix Dahlroth.

Pontus Johansson har varit Bodens lagkapten i tre säsonger samt ett år som assisterande kapten på de fyra år han har varit i klubben.

Det var helt på Pontus initiativ, detta sedan att han tyckte att det behövdes en ny röst i omklädningsrummet.

Att valet sedan föll på Dahlroth var helt och hållet Pontus idé enligt Joakim Fagervall.

Felix Dahlroth tar över som ny lagkapten efter Pontus Johansson. Fotographic/Mats Engfors

–Ja, det var Pontus som ville försöka lyfta energin i gruppen och han tänkte att det vore bra med en ny röst inom gruppen och jag backade detta till 100%. Han ville helt enkelt att vi skulle testa något annat, något nytt, säger Bodentränaren Joakim Fagervall.

Vad har då Pontus Johansson att säga om beslutet?

–Jag tyckte bara att det var dags för en ny röst i laget. Jag hade absolut kunnat fortsätta och jag ser absolut ingen prestigeförlust i att ha valt bort lagkaptensrollen, säger Pontus själv.

Du tyckte själv att Felix (Dahlroth) skulle bli ny kapten?

–Ja, jag tyckte Felix var som klippt och skuren för den rollen. Dels så är han en ur-bodensare, dels har han många år i laget, fler än mig, men framförallt så är han en fantastisk människa. Han är lugn och trygg och har pondus, konstaterar Pontus Johansson.

– Det är såklart en stor ära att vara lagkapten, men i övrigt så är det väl ingen större dramatik. Pontus ringde mig och frågade om jag var sugen på att ta över som lagkapten och självklart ville jag det så vi skiftar bara, han blir assisterande och jag ordinarie lagkapten. Men i övrigt så lär det väl inte bli någon dramatisk skillnad, vi lär surra på som vanligt, säger Felix Dahlroth med ett skratt.

Bodensonen Felix Dahlroth flyttade hem igen efter några säsonger i Skellefteå AIK och är nu inne på sin femte säsong med moderklubben Boden Hockey. Han kommer garanterat att bli en riktigt bra lagkapten för Boden Hockey, den föreningen han brinner för.

 

 

Björn Norén

 

Vi i Boden

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique