voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro

Straffavgörande i derbyt

Ikväll spelades den tredje träningsmatchen för vår del, gästade gjorde Kalix HC

Det var ett bra tempo i inledningen och redan tidigt i matchen blev det heta känslor och även många utvisningar – något som höll i sig matchen igenom och präglade matchbilden som blev lite sönderryckt.

Det var vi som tog ledningen i matchen, tiden 15.43 i den första perioden, när Fredrik Bergdahl sköt och Linus Hedman snyggt styrde in pucken bakom Marcus Johansson i bortakassen. Vi klarade sedan av ett boxplay i slutskedet av den första perioden.

Kalix fick inleda den andra perioden i spel med en man mer på banan och skapade där en del, men vårt försvar med Antti Karjalainen som sista utpost stod emot. Det var en mindre välspelad första del av den andra perioden, ryckigt med många utvisningar. Kalix fick vind i seglen efter att ha spelat en man mer, men vi stod i vägen.

I den andra perioden blev Kalix tilldömda straffslag som Johan Pettersson tog hand om, men pucken tog vår mur i buren, Antti Karjalainen, hand om. Men så tiden 18.40 i den andra perioden kvitterar Kalix i en spelvändning.

Den tredje perioden började med powerplay för vår del och där skapar vi en del och bygger upp långa anfall. Närmast var Sebastian Harila att trycka dit 2-1-pucken. Det var sedan jättenära att Fabian Nilsson drämde dit pucken och lite senare var det Anton Tano som fick iväg ett ordentligt skott som Johansson i bortakassen inte orkade hålla, men pucken smet just utanför. Den tredje perioden förblev mållös. Likaså förlängningsperioden.

Matchen fick avgöras på straffar där båda målvakterna visade upp tryggt och säkert målvaktsspel. Johan Pettersson tog revansch på sin straffmiss tidigare i matchen och var den enda som lyckades överlista någon av målvakterna och Kalix gick därmed segrande ur denna försäsongsmatch.

Nästa match spelas på söndag kl 15.00 när Kiruna AIF gästar oss. Välkomna!

Boden Hockey – Kalix HC 1-2
(1-0, 0-1, 0-0, 0-0, 0-1)
1-0 15:43 Linus Hedman (Fredrik Bergdahl, Felix Dahlroth)
1-1 38:40 John Hansson (Christoffer Björk) SH
1-2 GWS Johan Pettersson
Skott: 26-18 (7-3, 6-11, 13-4, x-x, 0-1)

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
vardagar 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique