voissa
teen ass public and fake taxi stunning brunette college student. free sex
https://xxxbunker.pro
Spelarpresentation: #35 Oskar Sehlstedt

Spelarpresentation: #35 Oskar Sehlstedt

Vi är inne i augusti och månaden vi förknippar med att hockeyn ÄNTLIGEN drar igång igen! På hemsidan kommer vi kommande dagar presentera nyförvärven, en för varje dag. Senare under hösten kommer det komma större intervjuer med samtliga spelare i truppen. Vi startar presentationerna med lagets nya målvakt Oskar Sehlstedt!

 

Namn: Oskar Sehlstedt
Ålder: 26 år (född 11 april 1992)
Position: Målvakt
Plockar: Höger
Längd/Vikt: 194 cm/100 kg
Moderklubb: Bergsbyns SK
Antal säsonger i Boden Hockey: 1
Kontrakt: 19/20

Skellefteåkillen Oskar var en mycket lovande målvakt och rankad i topp i sin årskull när han var junior. Han är fostrad i Skellefteå AIK där han spelade upp till J20 och har meriter från U16, U17, U19 och U20-landslaget. Redan som 18-åring lånades han ut till Piteå HC i Hockeyettan och där spelade han i 3 säsonger, med en utlåning till det då allsvenska laget Asplöven under två matcher, innan han flyttade till Oskarshamn för spel i Allsvenskan i 2 säsonger. Där blev det dock tufft. Oskar drog innan seriepremiären första säsongen på sig en svårläkt skada som inte ville ge med sig och han blev istället utlånad till Tranås och Vita Hästen i Hockeyettan innan han blev hemkallad och avslutade säsongen med att göra ett par kanonmatcher i Allsvenskan. Säsongen efter valde han på eget bevåg att lånas ut till Kristianstad innan han flyttade till Nybro där han spenderade två säsonger. Under andra säsongen i Nybro drog ett nytt skadehelvete igång för Oskar vars menisk i knät gick sönder under sommaren. När han var fit for fight igen hann han spela 2 matcher innan han oturligt råkade ut för en svår knivskada i fingret där en sena och två nerver rök vilket ledde till en till operation och nya månaders frånvaro. Till förra säsongen valde han att flytta hem till Norrland igen och skrev på för SK Lejon i hemstaden Skellefteå. Där hann han spela 9 matcher innan menisken i sitt andra knä gick sönder och en ny operation väntade. Han missade även ett antal matcher under tiden han skulle bli pappa under hösten. Förra säsongen fick Oskar en total räddningsprocent på 94.1%.

Vem är Oskar Sehlstedt?
– Jag är väl egentligen en ganska typisk norrlänning. Ganska lugn av mig och är väl inte den som kanske hörs och syns mest i ett omklädningsrum. Är från Skellefte från början och har bott på en del ställen runt om i Sverige de senaste åren och har nu landat i Boden.

Har du något smeknamn?
– Selan har hängt med så länge jag kan minnas.

Varför började du spela hockey?
– Mamma och pappa tog med mig till planen redan som 2-åring och sedan dess var jag fast och spenderade all min lediga tid till att vara på hockeyplanen eller spela landhockey utanför huset.

Om du inte hade spelat hockey, vad hade du sysslat med då?
– Om jag inte spelat hockey hade jag nog lagt mer tid till att spela golf och kanske utbildat mig till något jag verkligen velat jobba med.

Vad gör du på din fritid?
– Då jag blev pappa under förra säsongen så går såklart mycket tid till att vara med honom och familjen, men när det finns tid över brukar det kunna bli en del FIFA och NHL-matcher på tv-spelet eller CS på datorn.

Du har bott i både norra Sverige och i södra Sverige. Vilket ställe har varit bäst?
– Båda har sina fördelar men jag trivs bättre hemma i Norrland. Anledningen till att jag tycker Norrland är bäst är för närheten till familjen samt de underbara vintrarna här uppe med all snö och kyla, det saknade jag när jag bodde söderut.

Du har ju inte alltid varit målvakt, du har varit back också. Var du något att ha på den positionen?
– Jag var faktiskt rätt bra som utespelare. Av det jag fått berättat för mig så gjorde jag en hel del mål och fick ofta spela med spelare som var äldre än mig.

Varför blev du målvakt?
– Det finns ett filmklipp inspelat när jag är ca 2-3 år där jag går runt med en klubba och boll i vardagsrummet och när mamma frågar vad jag ska bli när jag blir stor så svarar jag snabbt och säkert: Målvakt! Så jag hade bestämt mig väldigt tidigt, men varför det just blev målvakt i slutändan vet jag faktiskt inte.

Berätta något om dig själv som kanske inte så många andra vet?
– Jag är väldigt intresserad utav matlagning och inredning.

Fem snabba frågor:

Sommar eller Vinter?
NHL eller SHL?
Datorspel eller TV-spel?
Restaurang eller hemlagat?
Semester i utlandet eller i Sverige?

 

Leave a comment

STÖD OSSSwish: 123 357 58 42
BG: 5525-6168
KANSLIETIdrottsgatan 6, 96164 Boden
0921- 13336
ÖPPETTIDER:
ons-fre
kl 12-15

Bodens Hockeyförening © 2018. Hemsida av Eriksson/Nord Agency Hosting av Communique